Ataşehir’de kalaşnikof dehşeti!

Ataşehir’de kalaşnikof dehşeti!
2 Eylül 2014 23:20

İstanbul Ataşehir’de, kimliği belirsiz bir kişi elindeki kalaşnikofla havaya peşpeşe ateş açtı; silah seslerini duyarak balkona çıkan bir vatandaş kulağından yaralandı.

 

25791127

 

Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, kalaşnikoflu kişi olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

.

.

Olay, saat 21.00 sıralarında Batı Ataşehir, Barboros Mahallesi, İstanbul Caddesi üzerindeki Kent Plus siteleri önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, elindeki kalaşnikof marka otomatik silahla havaya peşpeşe ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine 10. kattaki evinin balkonuna çıkan Selim Erke adlı vatandaş, zanlının ateş etmeyi sürdürdüğünü görünce tekrar evin içine girmek istedi. Ancak mermilerden biri Erke’nin kulağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kulağından yaralanan Selim Erke’ye ilk müdahale ambulans içinde yapıldı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

POLİS ALARMA GEÇTİ

 

Olay üzerine polis alarma geçti. Kısa sürede siteye gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de çevrede geniş çaplı araştırma yaparak delil topladı. Ekipler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek saldırganın eşkalini belirlemeye çalıştı.

 

YARALI, AMBULANSIN İÇİNDE POLİSE OLAYI ANLATTI

 

Yaralı vatandaş da ambulansın içinde polis ekiplerine olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.Polis çevrede yaptığı incelemede yaklaşık 15 adet boş kovan buldu. Çevredeki vatandaşlar peşpeşe silah sesi duyduklarını, daha sonra zanlının bir araca binerek kaçtığını söylediler. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.