İskele Çözümlerinde Karlılık ve Güvenliğin Ortak Adresi

İskele Çözümlerinde Karlılık ve Güvenliğin Ortak Adresi
3 Mayıs 2019 13:12

Bakım ve inşaat işlerinde her zaman iş güvenliğinin korunması yüksek safhada önemlidir. İskeleler, çalışma alanlarında güvenli ulaşımın sağlanması ve çalışma alanının ihtiyacını karşılamak için önemli destek yapılardır. Bu anlamda işletme, inşaat bakım ve rehabilitasyon çalışmaları gibi birçok alanda ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan, sektörün güvenilir firmaları arasında yer alan ve kurulduğu günden bu yana nitelikli ve kaliteli hizmet yürüten Layher ülkemizdeki potansiyelini en iyi şekilde yansıtıyor.

 

Dünya’nın En Büyük İskele Üreticisi

 

Türkiye’deki faaliyet yaşantısına 2011 yılında başlayan Layher Türkiye sistem iskele kavramını ülkemizde ilk kez tanıtan ve gelişmesini sağlayan öncü bir marka olarak yer alıyor. İskele endüstrisinde pek çok paydaşına ve rakiplerine öncülük eden, her zaman takip edilen bu firma, her daim yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden, ihtiyaçları gözeten, iskele pazarının geleceğine odaklanan ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden bir firma olma özelliği gösteriyor. Kürese çapta da söz sahibi olmayı başaran Layher, 40 ülkede binlerce çalışanı ile tecrübe ve bilgisini tüm iş ortaklarına aktarma bilinciyle hareket ediyor.

 

Marka ve Şirket Vizyonu

 

Uzman ve dinamik kadrosu ile markasını kaliteli çözümlerle yansıtan firma, daha fazla olanak ve daha iyiye ulaşmak adına güvenlikten asla taviz vermeden iş ortaklarının karlılığına ve işbirliğine odaklanıyor. Layher markası, kaliteden ödün vermeden, gelecek ve ihtiyaç odaklı, müşteri memnuniyetini baz alan ve maksimum üretim hassasiyeti ile çalışan şirket vizyonunu her zaman ileriye dönük ve gelecek odaklı belirleyerek sürdürülebilirliği merkezine yerleştiriyor. 140’tan fazla birçok alt kuruluşu ve lokasyonu ile her zaman ihtiyacı karşılamaya hazır bulunan firma, evrensel ve yerel çaptaki kültürel özellikleri, koşulları merkezine alarak güvenlikli iskele çözümleri ile her zaman ihtiyaçları karşılamak üzere etkin hizmet veriyor.

 

Layher Ürün ve Hizmetleri

 

70 yılı aşkın bir süredir iskele sistemleri konusunda gelişime ve yeniliklere yakın olan ve bu alanda devrim yaratan Layher ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyelerde sunmaya ve dünya çapında tanınmaya devam ediyor. Hareketli iskeleler, şimşek iskele, iş ve çalışma iskelesi, sahne sistemleri, merdivenler, sistemden bağımsız aksesuarlar, çatı ve koruyucu sistemler, allround iskele sistemi, taşıyıcı iskele, kiralık iskele ve flanşlı iskele gibi geniş ürün ve sistemleriyle geniş çağlı hizmet veren firma, Dünya’nın en büyük iskele tedarikçisi olarak global çaplı hizmet sunuyor.

 

Lahyer Ürün ve Hizmetlerinden Nasıl Yararlanırım?

 

Lahyer firması belirtildiği üzere inşaat firmalarının ihtiyaç duyduğu iş güvenliği malzemelerinin tedarikini ve satışı gerçekleştiren bir firma olma niteliği taşıyor. Eğer sizler de iş güvenliğinin korunması konusunda profesyonel bir danışmanlık hizmetine ihtiyaç duyuyor ve Lahyer firmasının sağlamış olduğu ürün ve hizmetlerden istifade etmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey, Lahyer web adresinde yer alan iletişim numaralarından şirket yetkilileri ile görüşmek olmalıdır. Bu şekilde yaparak ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi sağlayabileceğiniz gibi aynı zamanda ürün ve hizmetlerden nasıl istifade edebileceğiniz konusunda da bilgi sağlayabilirsiniz.