İnce’den ‘Lider’ değil ‘Kadro’ partisi geliyor!

İnce’den ‘Lider’ değil ‘Kadro’ partisi geliyor!
4 Ağustos 2020 12:11

Geçen haftaki perşembe ve cuma yazılarımızda “Muharrem İnce’yi izlememiz gerekiyor” demiştik. Dünyada olsun, Türkiye’de olsun bu haberde ender bir olay yaşadık. Gerçek ‘bomba’ etkisi yarattı yazımız. Son yıllarda böyle tek kişiye bağlı yüksek bir ‘reyting’ olayı da olmadı sanıyoruz. 320’yi aşkın internet sitesinde yayınlandı haber. Gün itibarıyla iki haberin de değişik saatlerde ortalama anlık okunma sayısı 520 ile 780 arasında değişti. İnternet yayıncılığının uzmanları “Hele sayfada kalma süresi 3 dakikayı buluyorsa bu çok önemlidir” dedi.

 

 

Yalçın Bayer / Hürriyet

Kendimizi övmek istemeyiz tabii… Ancak CHP içinden/dışından, meslektaşlarımızdan da ‘haset’lik yapanları, sinir olanları, yalan söyleyenleri ve senaryo üretenleri sergilemek de istemeyiz. Utanmışlar mıdır, bilemeyiz. İçten tepki duyanlar arasında bizim ‘maksatlı’ haber yazdığımızdan tutun da CHP’yi çökertmek istediğimize, Cumhurbaşkanı’na gizli mesaj gönderdiğimize kadar bir sürü mantık dışı yorum yapmaya kalkanları da ayrı bir yerde tutuyoruz. “Bu adam normal değil” diyenleri de… Abdulkadir Selvi dünkü yazısında olayın gelişimini yazdı.

 

Muharrem İnce’nin manipülasyon yapanlara Twitter üzerinden cevap verdiğini gördük. Parti kurmayacağına ilişkin haberleri de yalanladı açıkça.

Yazının tamamını okumak için tıklayın:

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/yalcin-bayer/iste-geldigimiz-nokta-41579019