İnce, Erdoğan’a böyle seslendi: Sana meydan okuyorum çakma dünya lideri

İnce, Erdoğan’a böyle seslendi: Sana meydan okuyorum çakma dünya lideri
9 Haziran 2018 17:14

CHP’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, Kocaeli’de konuştu. AKP lideri Erdoğan’a ‘Çakma dünya lideri’ diye seslenen İnce, onu canlı yayında karşılıklı tartışma programına çıkmaya davet etti.

 

 

İnce şunları söyledi:

 

 

NİYE KORKUYORSUN?

 

 

“Sanayiyi terk edip sanayicileri inşaatçı yaptık. Ne yazık ki yüksek teknoloji yüzde 1. Eğer inşaat dünyayı zenginleştirseydi, 1500 yıl önce asıl inşaatı Çinliler yaptı. İstanbul surları yüzyıl öncesinin en büyük inşaatıdır. Kalkınma sanayi ile olur. Erdoğan dünyayı 1000 sene geriden takip ediyor. Değerli komşularım bizim buradan çıkışımız sanayi ile olacaktır. Erdoğan ne ile kavga ettiyse o arttı. İnce’yle kavga etti İnce’nin oyu arttı.

 

 

Meydanlarda ne söylediğini bilmeyen bir Cumhurbaşkanı var. Erdoğan dün rahmetli Erdal İnönü’yü de FETÖ’cü yaptı. Erdal İnönü rahmetli olamaz gelemez istersen sen git dedim. Ben buradan Erdoğan’a sesleniyorum. Erdal İnönü yok Muharrem İnce var. Sana meydan okuyorum çakma dünya lideri. Gelsin ekonomi, dış politika, sanayi tartışalım. Ben üretim, sanayi diyorum sen kıraathane diyorsun.”