İddaa’da günün fırsatı uygulaması!

İddaa’da günün fırsatı uygulaması!
15 Mayıs 2017 16:40

İddaa’dan 2017’de bir yenilik daha..

 

 

İddaa günün fırsat maçı ile oyunculara farklı seçenekler sunuyor. Günün Bombası uygulamasına benzer ancak daha fazla özellikler eklenmiş olan Günün Fırsatı ile neler değişecek. İddaa’ya neler katacak.. Banko maçlar için mi bu uygulama var ona bakalım.. Günün Fırsatı’nın özellikleri şunlar;

 

  • İddaa programında yer alan maçlardan Her gün, “Günün Fırsatı” konsepti altında, bir maçı seçip oyunculara sunulacak,
  • “Günün Fırsatı“ Her gün sadece 1 maç için uygulanacaktır. Buna göre;
  • İddaa’da yer alan Herhangi bir karşılaşmaya dair oran yükseltilebilir,
  • İddaa’da yer alan Herhangi bir karşılaşmanın MBS’si düşürülebilir, yani TEK MAÇ imkanı doğabilir,
  • Avrupa Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi Finali veya farklı bir turnuva özelinde herhangi bir karşılaşmanın oranı yükseltilebilir veya MBS’si düşürülebilir.
  • Oran ve MBS değişiklikleri bir karşılaşmanın farklı oyun türleri için geçerli olabilir.
  • Fırsatın geçerli olacağı zaman aralığı değişiklik gösterebilir.
  • “Günün Fırsatı” duyurusu, her gün öğleden sonra yapılacaktır.

İddaa’nın 2017’de daha fazla yenilik sunacağınızı tahmin ediliyor. Bu uygulamalardan bazılarını yaz döneminde test etmek amacı ile sunmaya başlayacak.. Günün Fırsatı uygulaması da bunlardan biri. Uygulamada en dikkat çeken özellik MBS sayısını değiştirebilecek olmaları.. TEK MAÇ oynama imkanı iddaa’da başlayabilir. Bunun da test aşamasını yaz dönemimde gerçekleştiriyorlar.

 

İddaa’da Oranlar Neden Düştü?

 

İddaa’nın oranları geçen hafta itibari ile düşüş yaşadı.. Tüm bahis seçeneklerinde iddaa oranları düşürdü. Banko kuponlar yapmak isteyen oyuncular tepkili. İnteltek firmasının yaz dönemine girerken neden böyle bir karar aldığı merak konusu.. Oynanma oranları düşecek olan iddaa’da oranların düşürülmesi yanlış politika olarak değerlendirildi. İddaa’nın oranları yükseltmesi ve MBS sayısını da kaldırması beklenirken aksi yönde kararlar alması iddaa oyuncuları açısından tepki ile karşılandı..

 

İddaa, yasal şans oyunları içinde en fazla tercih edilen şans oyunu olma özelliğini devam ettiriyor. 2017-18 futbol döneminde de şampiyonluğunu devam ettirecek gibi görünüyor. İddaa tahminleri ile iddaa’da kazanmak mümkün.