Hermes Hair Clinic Rekor Kırdı!

Hermes Hair Clinic Rekor Kırdı!
31 Mayıs 2019 14:16

Saç ekimi operasyonları ile dünyanın dikkatlerini üzerinde toplayan Hermes Hair Clinic başarılarının üzerine başarı katmaya devam ediyor!

 

 

Saç Ekimi Her sene %10 artarak büyüyen önemli bir sektör haline gelmekte. 2018 yılında yaklaşık olarak 500 bin turist, sağlık turizmi için Türkiye’ye geldi. 2018 yılında sağlık turizmi sayesinde ülkeye 1 milyar dolar döviz girişi sağlandı.

Bu saç ekim sektörünün öncülerinden Hermes Hair Clinic, saç ekiminde daha başarılı sonuçlar elde edebilmek ve daha ileriye götürebilmek adına inovasyon çalışmalarına büyük yatırımlar yapmakta. Bu yatırımlar sayesinde de büyük fark oluşturan saç ekimi sonuçları alabilmekte

 

Uygulanan Saç Ekiminin Farkı Nedir?

  • Ekilen saçlarda %99’a varan tutma oranı sağlanabilmekte
  • Daha sıkı bir saç ekim sonucu elde edilebilmekte
  • Cm2 başına yüksek yoğunlukta saç ekimi yapılabilmekte

Hermes Hair Clinic Saç Ekim Merkezi Kaç Yıldır Saç Ekimi Operasyonları Yapılmakta Ve 

2002 yılından beri faaliyet göstermekte olan bu saç ekim merkezi, 15 ülkede temsilcilikleri bulunmaktadır.

Yurt Dışından Talep Nasıl?

Türkiye’de saç ektirmek için 2000’li yılların başında yurtdışından sadece gurbetçilerin talep göstermekteydi fakat son 10 yıldır Avrupa, Amerika ve Arap ülkelerinden her ay binlerce  yabancı hasta gelmekte. Türkiye’nin saç ekimi operasyonlarında son yıllarda çok başarılı neticeler ortaya koyması, sağlık turizmi olarak ekonomiye küçümsenmeyecek bir boyutta katkısı bulunmakta. Geçmiş tarihlerde yurt dışından gelen hastalar sadece saç ekimi işleminin Türkiye’de daha ekonomik olmasından dolayı tercih ediyordu fakat günümüzde bir çok saç ekim merkezinin yüksek kalitede saç ekimi neticesi koyması en önemli tercih sebebi olmaktadır.