Gürsel Tekin Çatalca Spor’un şampiyonluğunu kutladı

Gürsel Tekin Çatalca Spor’un şampiyonluğunu kutladı
31 Ağustos 2014 14:46

Çatalca Belediyesi 15. Erguvan Festivali’nde 29 Ağustos 2014 Cuma akşamının konsepti ‘Şampiyon’du. Çatalca Spor Kulübü’nün Spor Toto 3. Lig’e yükselmesi sebebiyle gecede Çatalca Spor’un başarısı kutlandı.

 

Kutlama gecesine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu, teknik heyeti, futbolcuları, Tarihi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

catalca

 

Festivalin ilk gününde sahneye ilk olarak Grup Yırtık Uçurtma çıktı. Çatalca Spor’a yaptıkları özel şarkı ile Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu’nu dolduran binleri coşturan grup, Çatalca’yı şarkılarındaki ‘Ooooo oooo Şampiyonsun Çatalca’ nakaratıyla inletti. Grup Yırtık Uçurtma’nın ardından Çatalca Spor Kulübü’nün tarihçesini ve son dönemdeki başarılarını anlatan bir film gösterimi yapıldı. Ardından ise sahneye Çatalca Spor Kulübü oyuncuları, teknik heyeti, yönetim kurulu ve Başkanı Hasan Gökçe çıktı.

 

GÜRSEL TEKİN; “UMUT EDİYORUM Kİ BU BÜTÜNLÜĞÜNÜZ DEVAM EDER”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin sahneye çıkarak, “Belediye Başkanımız, kulüp başkanımız ve Kadir hocamız çok güzel konuşmalar yaptı. Söz konusu futbolsa bir üst ligde tutunmak çok zordur. Umut ediyorum ki bu bütünlüğünüz devam eder. Siyaset üstü bir davranış ve duruş ile ilçedeki siyasilerin birlikteliği ile çok önemli bir tablo çizmişsiniz. Çatalca iki bayramını kutluyor birincisi şampiyonluk ikincisi de Zafer Bayramı. Hepinizin Zafer Bayramını kutluyorum”

 

HAKAN ALTUN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

Yapılan konuşmaların ardından gecenin ismi sahne çıktı. Hayranları ve Çatalca halkı için birbirinden hareketli ve duygusal şarkılarını seslendiren Hakan Altun’a, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir teşekkür plaketi verdi. Başkan Cem Kara plaketi verirken, “Hakan Altun’u daha önceki yıllarda da ilçemizde ağırlamıştık. O zaman da bizleri çok eğlendirmişti, bu akşam da eğlendirdi. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.