Görev Yap Para Kazan; Gelir Dükkanı!

Görev Yap Para Kazan; Gelir Dükkanı!
28 Nisan 2020 08:51

Evden para kazanmanın yeni sistemi verilen görevleri yerine getir paranı kazan. Ev hanımları, öğrenciler, çalışanlar, emekliler bilgisayarınızdan tabletinizden ya da cep telefonunuzda para kazanmak ister misiniz? Türkiye’nin neresinde olursan ol önemli değil www.gelirdukkani.com adresine girin verilen görevleri yerine getirin ve para kazanın üstelik günde sadece 15 dakikanızı harcayarak. Son dönemde evden para kazanmanın birçok yöntemi çıktı birçoğu tüm gününüzü alacak özellikte kimisi istenilen rakamlarda kazanç imkânı sağlamıyor şimdi bunların hepsine nokta konuldu.

Görevleri Panelden Görebilirsiniz

İnternetten para kazan hatta arkadaşlarını da üye yap onların kazandığından da %10 al, instagram, facebook, website, Twitter, telegram ve Google kategorilerinden verilen görevleri panelden görmek mümkün, internet sitesine üye olmak için yapılması gereken siteye giriş yapmak mailinize gelecek doğrulama ile üyeliğiniz aktif hale gelecek, bakiye yatırarak alacağını görevi yerine getirdiğiniz zaman talep ettiğinizde kazancınız size ödeniyor.

Kazancınız Alt Limiti Geçti İse Ödeme Talebi Gönderebilirsiniz

Görev yap para kazan sistemi ile işleyen yöntemde kurallar açık net şekilde üyelik sözleşmesinde anlatılmış durumda, siteye üye olan 18 yaşını doldurmuş herkese verilen görevleri yerine getirerek ek gelir elde et imkanına sahip. Şayet kazancınız alt limiti geçti ise ödeme talebi gönderebilir ve hızlı bir şekilde paranızı alabilirsiniz. Referans sisteminden faydalanarak kazancınızı arttırabilirsiniz, referans sisteminde sizin tarafınızdan üye yapılan katılımcının kazandığından %10 tarafınıza ödenir, bu %10 ödeme üyelerin kazancını etkilemez yani onların kazancında bir düşüş yaşanmaz.

Ek Gelir İsteyenler İşiniz Hazır

Siteye kayıt olunduğunda size verilen referans linki üzerinden üye kaydını oluşturabilirsiniz hem de sınır yok istediğiniz kadar üye yapabilirsiniz ne kadar çok üye yaparsanız o kadar çok %10 alırsınız. Sizde ek gelirim olsun diyorsanız ya da evdeyim bir şeyler yapmak para kazanmak istiyorum diyenlerdenseniz hem ek gelir kazanma şansını hem de kazanırken vakit geçirme imkanını www.gelirdukkani.com adresinde bulabilirsiniz, sitenin Twitter, facebook ve instagram adreslerine de giriş yapabilirsiniz. Üyelerin bakiye yatırarak görev ver sistemini kullandığı sitede hem kendiniz için hem de işyerinizi geliştirmek için görevler hazırlayarak siteye gönderip burada yayınlatabilirsiniz.