Filo Kiralama Hizmetlerinde BGR Filo

Filo Kiralama Hizmetlerinde BGR Filo
9 Mayıs 2020 20:27

Günümüzde şirketlerin maliyetlerini ciddi anlamda düşüren bir hizmettir filo kiralama. Uzun vadeli kiralama hizmeti alınarak şirketin araç ihtiyacı en ekonomik şekilde karşılamak. Son model araçlarımızın kiralama hizmetine sunulması ve verdiğimiz hizmet kalitesini de düşündüğünüzde ciddi kara geçmektesiniz.

 

Araç Kiralama Hizmeti

Şimdilerde birçok firma araç kiralama hizmetini almayı tercih etmekte. Maliyet açısından daha uygun fiyatlara gelmesi ve araçların belirli sorumluklarını yerine getirilmesi konusunda kiralama şirketine ait olması bu hizmet alımını daha da ön plana çıkarmakta.

Bir şirketin birden fazla araca ihtiyaç duyması halinde satın alma işlemi düşünüldüğünde daha da yüksek maliyetler anlamına gelir. Alınan araçların düzenli bakımlarının yapılması servis ve operasyonel hizmetlerde buna eklendiğinde şirket araç sahibi olmak günümüz koşullarında çok da mantıklı gelmiyor.

Firma olarak her tür hizmet için araç kiralama hizmeti sunuyoruz. İster binek araç ister arazi aracı. İsterseniz minibüs isterseniz otobüs. Bizler için model renk fark etmiyor. Siz ihtiyacınız olanı bize iletin bizler yerine getirelim.

Neden Bizden Almalısınız?

Filo kiralama hizmetini alabileceğiniz birçok firma bulunmakta. Bunlar arasında neden biz?

2008 yılında hizmet hayatına başlamış bilişim ve teknoloji alanında yaptığımız projelerle ön plan acıkmayı başarmış bir firmayız.

Otomotiv sektörüne 2015 yılında giriş yaptık. Bilişim ve teknolojiyle birleştirdiğimiz kiralama hizmetlerimiz de farkımızı ortaya koyuyoruz. Dijital hizmet sunumumuz sayesinde araçla ilgili her bilgi, hizmet ve sorun çözümlerini kolayca ulaşmaktasınız. 24 saat hizmet veriyoruz. Bizlere ulaşmanız da oldukça kolay olmakta.

Uzun dönem araç kiralama taleplerinizi karşılayacak alt yapımız söz konusu. Dilerseniz tek araç dilerseniz birden fazla araç talebinde bulunabilirsiniz. Üstelik türkiye2nin her iline hizmet sunmaktayız. Bize dilediğiniz yerden ulaşabilmektesiniz.

Filo Kiralama Hizmeti Nedir?

Araç kiralama hizmeti içinde filo kiralama hizmeti nedir diye merak edenler için en az 9 aylık kiralamadan başlayan kiralama hizmeti olduğunu söyleyebiliriz.

Genellik firmaların daha ok başvurdukları bir yöntemdir. Uzun süreli kiralama sağlayarak maliyetleri daha da düşük bir seviyede tutarlar.

Firmamız bünyesindeki araçları uzun vadeli olarak kiralama şansına sahipsizin. Kullanım süresi ihtiyacınız doğrultusunda sizin belirleyeceğiniz bir seçenek. Bizler sadece belirlediğiniz süre boyunca en iyi hizmeti almanız için gerekli tüm şartları yerine getiriyoruz.

Hangi Araçlar Kiralanabilir?

Uzun dönem araç kiralama almak istediğinizde araç seçim size kalıyor. İhtiyacınız olan her model ve renkte aracı bizlerden temin edebilmektesiniz.

Sınırlar içinde hizmet sunmaktansa isteklerinizi yerine getirmek hedefindeyiz. Belirli model ve renkte kısıtlı seçenekler sunmaktansa istediğiniz renk ve modelde aracı temin etme konusunda öncü bir firma yolunda her zaman lider durumdayız.

Binek aracalar başta olmak üzere, arazi aracı, minibüs ve otobüs gibi tüm taleplerinizi karşılayabilmektesiniz. İstediğiniz sayıda aracı kiralama yapabilmektesiniz.

Kiralama Fiyatları

Fiyatlandırma konusunda hizmet verdiğimiz süre boyunca müşterilerimizin her zaman kaliteli hizmete uygun fiyatla ulaşmasını sağladık. Özel olarak düzenlediğimiz kampanyalarımız sayesinde araçlarınızı her zaman uygun koşullar ve bedeller karşılığında kiralamaktasınız. Ödeme kolaylıkları sunarak ihtiyaçlarınızı karşılama yolunda sizlerin her zamana yanınızda olmayı tercih ediyoruz.

Bize Nasıl Ulaşırsınız?

Araç kiralama işlemleriniz için bizlere ulaşmak istediğinizde öncelikle Türkiye’nin her iline hizmet verdiğimizi bilmeniz gerekir. Tüm illerden bizlere dilerseniz web sayfamız üzerinden maille dilerseniz telefon numaralarımızdan direk ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek kampanyalardan hemen haberdar olabilir kiralama hizmetimizi deneyebilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı öncü edinmiş firma olarak 24 saat diliminde size hizmet veriyoruz