Erkekler Güneş Gözlüğü Modelleri Yenilendi

Erkekler Güneş Gözlüğü Modelleri Yenilendi
20 Mayıs 2018 13:24

Erkekler için özel olarak dizayn edilen ve farklı stillere uygun bir form kazandırılan güneş gözlüğü modelleri yeni sezonda bambaşka bir duruş sergiliyor. Modaya ve trendlere göre küçük değişimlere sahne olan erkek güneş gözlüğü modellerini internetten de incelemek mümkün. Artık gözlüklerin daha hafif ve çok daha kullanışlı bir form kazandığını söyleyebiliriz.

 

 

Lider markaların farklı konseptler eşliğinde dizayn ettiği tasarımlar arasında her stile uygun bir modeli bulmak zor değil. Özellikle her yüz tipine uygun olması ile ön plana çıkan wayfarer gözlük modelleri bu yaz boyunca çok daha yoğun bir talebe mazhar olacak gibi görünüyor. Bu şık tasarımlar kısa zamanda stil sahibi erkeklerin favorisi olabilir.

 

Bu yıl güneş gözlüklerinde farklı stilleri denemek isteyenler için de en doğru zaman dilimindeyiz. Siz de seçtiğiniz bu özel aksesuar ile küçük değişiklikler yaparak stilinizi canlandırabilirsiniz. Örneğin oval kesim güneş gözlükleri yeni koleksiyonlarda daha koyu camlar eşliğinde dizayn edilmiş durumda. Bu da duruşunuza daha dinamik ve daha cool bir hava katabilir.

 

Erkek Güneş Gözlüğü Modasından Uzak Kalmayın

 

Casual ya da bohem stile uygun olan erkek güneş gözlükleri de yeni koleksiyonların özel parçaları olarak beğeniye sunuldu. Seçkin markaların bu tasarımlarında yaratıcı detayları da görebilirsiniz. Açık renkli camlarla koyu çerçeveleri buluşturan ve ters köşe bir model ortaya çıkaran markalar stil sahibi erkeklerden tam puan almayı başardı.

 

Bu özel modellere göz atmak için mağazalara giderek zaman kaybetmeniz gerekmiyor. İnternetten online olarak Atasun web adresine tıklayarak tüm yeni sezon modelleri bir arada inceleyebilirsiniz. Modelleri tek sayfada görüntülemek daha kolay kıyaslama yapmaya olanak tanıyor. Yüz tipinize ya da stiline uygun olan modelleri kolayca ayırt edebilirsiniz.

 

Bu arada Atasun şu sıra çok sayıda model için indirim uyguluyor. Bu indirimi bir fırsata dönüştürebilir, hem yaz hem de kış mevsimi için farklı model seçimleri yapabilirsiniz. Çok sayıda kişi gibi iş hayatı için farklı, sosyal hayatınız için daha farklı bir dizaynı tek bir alışverişle temin edebilirsiniz. Yeni modelleri mutlaka inceleyin, modadan uzak kalmayın.