Epiwax nedir? Ne işe yarar

Epiwax nedir? Ne işe yarar
2 Ekim 2018 15:22

Son dönemlerde adı sıklıkla duyulan ve giderek daha fazla kullanılan ürünler arasında Epiwax isimli ürün de yer alır.

 

 

 

En basit tabiri ile epiwax yüz, bacak, koltukaltı gibi vücudun istenmeyen bölgelerinde meydana gelen tüyleri ortadan kaldırmak için kullanılan bir ağda türüdür. Hassas ciltler için de uygun olan bu ağda cilde özel bakım yapar. Hassas ciltlerin yanı sıra normal ciltler ve hassas bölgeler için de kullanılır. Kullanımıyla birlikte ciltte peeling etkisi meydana gelir. Bu etkinin elde edilebilmesi için epiwax ürününün doğru şekilde kullanılması önemlidir. Epiwax partikül inci ağda vücudun herhangi bir yerindeki istenmeyen tüyleri gidermek için kullanılan en etkili yöntemlerin başında epiwax gelir.

 

Epilasyon yöntemleri içerisinde en sağlıklı yöntemin sir ağda olduğu ifade edilir. Çünkü diğer pek çok yöntem kıl köklerinin güçlenmesine yol açabilir. Ancak sir ağdalarda genellikle böyle bir durum görülmez. Diğer ağdalara kıyasla sir ağdanın içerisinde şeker olmadığından dolayı kıl kökleri üzerinde herhangi bir etki meydana getirmez. Dolayısıyla isteyen herkes rahatlıkla kullanabilir. Epi wax partikül inci ağda ise soyulabilir ve acısız bir yöntem olmasıyla ağda yapan kadınlara yeni bir seçenek ortaya çıkarmaktadır. Özellikle soyulabilir olması bu ağda türünü daha kullanışlı hale getirir. Bu nedenle ürüne olan talep her geçen gün daha da artmaktadır.

 

Epiwax Soyulabilir Ağda Avantajları

En son ve en modern teknoloji kullanılarak üretilen inci ağda soyulabilen özelliğe sahip olması sayesinde ağda esnasında herhangi bir beze ihtiyaç bırakmaz. Bu sayede ciltten kendi başına çıkabilen bu ağda ile istenmeyen bölgedeki tüyler zahmetsiz şekilde yok edilebilir. Çıkarma sırasında tüyleri kökünden almasına karşın epiwax ağda herhangi bir ağrı oluşturmaz. Bunların yanı sıra cildi tahriş etmemesi ve kızarıklık yapmaması sayesinde tüm vücutta kullanılabilir özelliğe sahiptir. Bu ürün sayesinde istenmeyen tüylerden zahmetsizce kurtulmak için güzellik salonlarında saatler harcamaya gerek kalmamaktadır. Genellikle yaz mevsiminin yaklaşmasıyla daha sık yaşanan bu durum istenilen her an tüylerden kurtulmaya yardımcı olur.

Epiwax Ağda Nasıl Kullanılır

Epiwax ağda kullanımı son derece basittir. Genel olarak işlem üç aşamada tamamlanır. İlk aşamada inci ağda vücutta istenmeyen tüylerin olduğu bölgeye sürülür. İnce bir tabaka halinde sürülmesine özen gösterilmelidir. Sürülen ağda daha sonra kuruması için bırakılır. Bu süre içerisinde iyice kuruması önemlidir. Ağda soyularak çıkarılacağından dolayı iyice kurumuş olması gerekir. Kuruduktan sonra ağda soyularak çıkarılır. Üçüncü ve son aşama olarak ise ağda işlemi uygulanan bölge bol su ile yıkanarak güzelce temizlenir. Görüldüğü üzere Epiwax partikül inci ağda kullanımı son derece kolaydır. Bu sayede dileyen herkes epiwax satın alıp dilediğince kullanabilir. Böylece istenmeyen tüylerden kısa süre içerisinde kurtulmak mümkün hale gelir.