En Güzel Kış Bahçesi Modelleri

En Güzel Kış Bahçesi Modelleri
3 Ocak 2019 08:46

Türkiye’nin stoklu ve en büyük elektrikli yerden ısıtma ürün çeşitlerine sahip Isıtmax firması, en güzel kış bahçesi modelleri ve stillerini yaratmanızı mümkün kılıyor.

 

 

Her türlü ısı grubu ve projeye uygun imalat ve uygulama hizmetlerinin yanı sıra stok garantili teslimatı ile ön plana çıkıyor.

 

Yerden Isıtma Ürünleri

 

Isıtma Şiltesi

 

Yerden ısıtma ürünleri arasında yer alan yerden ısıtma şiltesi montajının kolay, kurulumunun ise birkaç adımda hızlı bir şekilde tamamlanması nedeniyle geniş alana sahip yaşam alanlarında tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Kış bahçesi ısıtma sistemleri için olmazsa olmazdır.

 

Isıtma Kablosu

 

Yerden ısıtma şiltesinin kullanımının sıkıntı yaratacağı düşünülen yaşam alanlarında yerden ısıtma kablosu yerini alır. Özellikle küçük, girinti ve çıkıntıların fazla olduğu alanlarda kullanımları çok daha esnekleşmekte ve rahatlık kazandırmaktadır. Montaj paketi içerisinde yerden ısıtma kablosuna ait tüm bağlantı parçaları, zemin sensörü, dijital dokunmatik ekran termostatı ve kullanım kılavuzu bulunur.

 

Yerden ısıtma ürünleri arasında; parke altı yerden ısıtma, konut ve villa tipi hamam ısıtma, konut tipi çatı ve oluk ısıtma, konut tipi kar ve buz eritme, konut tipi aynı ısıtma ve sulu yerden ısıtma sistemleri yer alır.

 

Ticari Yapılarda Yerden Isıtma Sistemleri

 

Isıtmax.com’ un sunduğu alternatifli yerden ısıtma seçenekleri ile en güzel kış bahçesi modelleri oluşturulabilir ve mekânların benzersizliği yaratılabilir.

 

Ticari yapılarda kullanılan yerden ısıtma sistemleri arasında bulunan toprak altı ısıtıcılar özellikle sera kullanıcıları tarafından büyük ilgi görmektedir. İklim koşulları, yetiştirilecek ürünün çeşidi ve seranın büyüklüğüne göre seçim yapılması gereken ısıtıcı modelleri için projeye uygun çalışmalar yapılarak gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

 

Otel tipi hamamlarda, yol ve rampalarda, çatı ve oluklarda kar ve buz önleme, apartman ve merdiven girişlerinde, soğuk hava depolarında ve otellerde ayna ve buğu önlemede ticari yerden ısıtma ürünleri kullanılır.

 

Endüstriyel Isıtma Sistemleri

 

Sanayinin kalbinin attığı endüstri kollarında kullanılan ısıtma sistemlerinin verimliliği, maliyeti ve kullanım ömrü işletme maliyetleri açışından önem taşır. Bu aşamada sisteme dahil olan Isıtmax ürünleri boru ısıtma, varil ısıtma ve özel sipariş ısıtıcı kablolarda kaliteyi ön plana çıkarmaktadır.

 

Detaylı Bilgi İçin: https://www.isitmax.com/kis-bahcesi-isitma/