Düzeltme ve cevap-4

Düzeltme ve cevap-4
5 Aralık 2017 19:16

http://www.halkinhabercisi.com/iste-tekin-bingolun-dombraci-cankaya-adayi URL adresinde yayınlanan “İşte Tekin Bingöl’ün Dombracı Çankaya adayı!” başlıklı haberde müvekkiller Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU ve E-Berk Makina Metalurji İnşaat Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kişilik haklarını ve ticari itibarını zedeleyici yayın yapılmıştır.

 

 

Müvekkil Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU, müvekkil E-BERK Makine Metalurji İnş. Turz. Danışmanlık İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş’nin hissedarı olup; müvekkiller yasal mevzuata uygun olarak ticari faaliyetlerini sürdürmekte, ülkemizin tünelcilik sektöründe öncülüğünü yapmaktadır.

Müvekkil, tamamen kendi çabası ve imkanlarıyla Türkiye’nin ilk Tünel Açma Makinesi (TBM)ini üretmiş olup; ilgili TBM’in üretimi projesi için TÜBİTAK’a başvurmuş ve başvurusu reddedilmiştir. Müvekkil 20 yaşında yeni mezun bir mühendis olarak başladığı iş yaşamına kendi azmi ve bilgisi ile şirket ortağı olmuş, daha sonra ise Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmiş ve sektöründe öncü olmuştur.

Müvekkil şirket tarafından Türkiye’nin ilk yerli üretim tünel açma makinesi (TBM) üretilmiş olup; ilgili tünel açma makinesinin açılışına sayın siyasiler de davet edilmiştir. İlgili haberde bahsedilenin aksine müvekkil hiç kimse önünde “el pençe divan” durmamış, hiçbir siyasi, bürokrat ve sair kişiden medet ummamıştır. Müvekkilin faaliyetleri yasal mevzuat kapsamında olup; ülkemizin bilimsel ve teknolojik anlamda öncülüğünü yapmaktadır.

Açıkça belirtmek isteriz ki müvekkilin başarıları bilgisi, tecrübesi ve Ar-Ge faaliyetlerine verdiği önemden kaynaklanmakta olup; müvekkilin herhangi bir siyasi, bürokrat ve sair kişilerle yakın ilişkisi bulunmamakta, böyle bir yakınlığa ihtiyaç duymamaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU ve E-BERK Makine Metalurji İnş. Turz. Danışmanlık İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş vekili Av. Senem Ülküm YILMAZEL