Düzeltme ve cevap-3

Düzeltme ve cevap-3
5 Aralık 2017 19:12

http://www.halkinhabercisi.com/chpde-turuncu-devrim-sermaye-ile-emek-mucadelesi URL adresinde yayınlanan “CHP’de TURUNCU Devrim! Sermaye ile Emek mücadelesi!” başlıklı haberde müvekkiller Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU ve E-Berk Makina Metalurji İnşaat Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kişilik haklarını ve ticari itibarını zedeleyici yayın yapılmıştır.

 

 

Müvekkil Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU, müvekkil E-BERK Makine Metalurji İnş. Turz. Danışmanlık İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş’nin hissedarı olup; müvekkiller yasal mevzuata uygun olarak ticari faaliyetlerini sürdürmekte, ülkemizin tünelcilik sektöründe öncülüğünü yapmaktadır.

Müvekkil, tamamen kendi çabası ve imkanlarıyla Türkiye’nin ilk Tünel Açma Makinesi (TBM)ini üretmiş olup; ilgili TBM’in üretimi projesi için TÜBİTAK’a başvurmuş ve başvurusu reddedilmiştir. Müvekkil 20 yaşında yeni mezun bir mühendis olarak başladığı iş yaşamına kendi azmi ve bilgisi ile şirket ortağı olmuş, daha sonra ise Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmiş ve sektöründe öncü olmuştur.

Müvekkil şirket, sektöründe bilimsel ve teknolojik olarak öncü şirket olup; Ar-Ge ve teknolojik gelişmelere verdiği önem nedeniyle gün geçtikçe büyümüş ve büyümeye devam etmektedir. Müvekkiller ülkemiz siyasetçileri ile yakın ilişkide bulunmadığı gibi, böyle bir ilişkiye de ihtiyacı bulunmamaktadır.

Müvekkilin sayın Zafer ÇAĞLAYAN’a, bakanlığı döneminde üye olduğu dernek faaliyeti kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretin, yakın bir ilişki olarak gösterilmeye çalışıldığı haber açıkça müvekkilin kişilik haklarını ve ticari itibarını zedelemektedir. Açıkça belirtmek isteriz ki müvekkilin başarıları bilgisi, tecrübesi ve Ar-Ge faaliyetlerine verdiği önemden kaynaklanmakta olup; müvekkilin herhangi bir siyasi, bürokrat ve sair kişilerle yakın ilişkisi bulunmamakta, böyle bir yakınlığa ihtiyaç duymamaktadır.

Müvekkil Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU’nun eşi yurtdışında eğitim almış olup; IMF gibi ulusal ve uluslar arası kurumlar bünyesinde görev almış, parlak bir kariyere sahiptir. Halihazırda Maliye Bakanlığı Genel Müdürü olarak görev yapmakta olup; nikah şahitliğini Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK’in yapması oldukça doğaldır. İlgili nikahı Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı kıymış olup; nikah törenine çeşitli partiden çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve sanayici katılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Özgür Savaş ÖZÜDOĞRU ve E-BERK Makine Metalurji İnş. Turz. Danışmanlık İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş vekili Av. Senem Ülküm YILMAZEL