CML Cargo Uluslararası Nakliyat

CML Cargo Uluslararası Nakliyat
10 Eylül 2020 16:15

CML Cargo, tüm uluslararası taşımacılık ve gümrükleme işlemlerinde uzmanlaşmış bir firmadır. Ev ve ofis eşyalarının taşınması dışında eşyalarınızın özel alanlar da depolanması ve antika eşya nakliyatı konusunda da profesyonel hizmet vermektedir.

Antika Eşya Nakliyatı

Tüm taşıma ihtiyaçlarınız için çözüm sunuyoruz. Antika eşya nakliyatı ev ve ofis eşyalarının taşınmasından farklı bazı nitelikler gerektirir. Taşınmasını istediğiniz antikanız ister bir çini, ister bir cam antika veya ister antika bir mobilya olsun uzmanlarımız yerinde değerlendirme yaparak antikanın niteliklerine uygun olarak nasıl taşınacağına karar verirler. Bu değerlendirmenin sonucunda, antika eşyanın ambalajlanması için havalı ambalaj yada ahşap kasa ambalaj seçeneğine karar verilerek uygun nakliyat seçeneğine karar verilir.

Antika eşya nakliyatı hizmetlerimizde, antika mobilyalarınızın kırılgan özellikleri belirlenerek darbelere karşı korunması için kırılgan noktaların tamamı özel malzemeler ile desteklenerek güçlendirilir.

Sanat eserlerinin taşınması seçeneklerini konusunda uzman danışmanlarımız belirler. Tablolar ve kırılabilir nitelikteki antikalarınız ambalajlanarak taşınabildiği gibi uzmanlarımızın isteği doğrultusunda kasa içine konularak da taşınabilir. Bütün antika eşyalar nakliye sırasında hareket etmeyecek şekilde ambalajlanır. Gümüş eşya ve antikalarınız asitsiz kağıt kullanarak ambalajlanarak kararma riski ortadan kaldırılır.

Uzmanlarımızın veya sizlerin talebi doğrultusunda tüm antikalarınız özel kasaların içerisinde ve en üst düzey güvenlik önlemleri altında nakledilebilir. Merak ettiğiniz tüm antika nakliyat işlemleri için bize ulaşabilir ve ekspertizlerimizden sorularınıza cevaplar alabilirsiniz.

Denizaşırı Ülkelere Nakliyat

Denizaşırı ülkelere nakliyat için uluslararası standartlarda konteynerler kullanılır. Bu uzun yolculukta taşınacak tüm eşyalarınız özenle paketlenir ve yolculuğa hazırlanır. Deniz yolculuğu esnasında, gemiye yükleme ve indirme esnasında eşyalarınızın zarar görmemesi için tüm eşyaların stabil olması sağlanır. Tüm nakliyat işlemleri ekibimiz tarafından önceden yapıldığı için konteyneriniz günlerce limanlarda beklemeden gemiye yüklenir ve yolculuk sonunda gemiden indirilerek teslim alınır.

Depolama ve Paketleme

Depolama ve paketleme hizmetlerimize Avrupa’da nerede olursanız olun ulaşabilirsiniz. Eşyalarınızı güvenle koyabileceğiniz depolama hizmetlerimiz mevcuttur. Size en yakın depolama alanlarına fazla para harcamadan ulaşabilmeniz için bizi aramanız yeterlidir. Ev ve ofis eşyalarınız için 7 gün 24 saat kamera erişim olanağı sunan güvenlikli depolarımız her zaman hizmetinizdedir. Ayrıca depolama esnasında oluşabilecek kayıp ve hasarlar için depolama poliçesi hizmeti alarak eşyalarınızı garanti altına alabilirsiniz. İsterseniz, eşyalarınızı adresinizden alarak paketleyebilir ve sizin için güvenlikli depolarımıza yerleştirebiliriz.