Çiftlerin sonsuzluk sembolü gümüş alyanslar

Çiftlerin sonsuzluk sembolü gümüş alyanslar
17 Şubat 2017 13:34

Evlilik, söz ve nişan gibi özel günlerin olmazsa olmazı olan, çiftlerin birbirlerine bağlılığını simgeleyen alyans modelleri bu denli önemli bir anlam taşımaktadır.

 

 

 

 

2017 gümüş alyans modelleri ile yeni sezonun en ilgi çekici alyans tasarımları çiftlerin sevgisini daim kılacağı gibi şıklığıyla da ön plana çıkmaktadır.

 

 
En Beğenilen Gümüş Alyans Modelleri

 
Altın alyanslara göre gümüş alyansların daha çok tercih edildiğini görmekteyiz. Daha farklı tasarım seçenekleri sunan gümüş alyans modelleri taşlı, desenli, isim ve tarih yazılı seçenekleriyle de ilgi odağı olmayı başarmıştır.

 
Her ne olursa olsun üzerinden sezonlar geçse de asla önemini ve şıklığını kaybetmeyecek olan klasik modelleri de göz ardı etmek olmaz. Bu modellerin yanı sıra yıllardır eskimeyen ve popülerliğini koruyanklasik modeller; her türlü tarza rahatlıkla uyum gösterdiği gibitercih edilenler listesinde klasik alyansların da büyük bir rağbet gördüğünü söyleyebilmek mümkün.

 

Yeni Sezonun Vazgeçilmez Alyansları

 
Her yeni sezon da gelen farklı tasarımlar tercih yelpazesini genişletse de her zaman için bu durumun avantaj olduğunu söyleyebiliriz. Yeni sezon da en çok kullanılan ve beğenilecek olan gümüş alyans ürünleri de daha çok klasik tarz büyüsüyle zirkon taşları ve diğer önemli taşar ile bezenerek klasik ve modern tarzlar birleştirilmiştir. Fakat daha çok sadelikten yana olan çiftler için ise taşsız sade gümüş kolye modelleri tercih edilebilir.

 
Gümüş yüzük, gümüş alyans, kehribar tesbih, oltu tesbih ve gümüş kolye ürün yelpazesiyle Türkiye’nin takı adresi olan Takıhan birbirinden özel seçenekleriyle gümüş takıları sizlerle buluşturuyor. Gümüş takı ve tesbih ürünleri için http://www.takihan.com web adresini inceleyerek birbirinden özel tasarımları ve fırsatları kaçırmayın!