CHP’li vekil Çam’dan ‘İnce’ davet!

CHP’li vekil Çam’dan ‘İnce’ davet!
25 Mayıs 2018 10:52

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, vatandaşları cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 27 Mayıs Pazar günü İzmir’de yapacağı mitinglere davet etti.

 

 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa ve Çiğli olmak üzere 6 ilçede yapacağı mitingler öncesi davet için sokağa çıkan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, vatandaşları Menderes ve Gaziemir’de yapılacak ilk mitinglere çağırdı. CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve ilçe örgütünün de eşlik ettiği davet ziyaretlerinde üzerinde ‘Türkiye’ye güvence Muharrem İnce’ yazan ve İnce’nin fotoğrafının basılı olduğu tişört giyen Musa Çam, “Demokrasi gönüllüsü dostlarımızı mitinglere bekliyoruz” diyerek sokakları ve kahvehaneleri gezdi.

 

 

24 Haziran seçimlerinde liste dışı kalan Çam, AK Parti’nin seçim beyannamesini eleştirerek “16 yıldır iktidar olan ve ekonomiyi bu hale getiren sanki başkasıymış gibi sıkılmadan, utanmadan ‘ekonomiyi biz düzelteceğiz’ diyor Tayyip Erdoğan. Tabi her olayda sığındıkları mağdurluğa bunda da sığınıp dövizin yükselişi için ‘faiz lobisinin işi’ diyorlar. Sen ülkede ne demokrasi bırak, ne özgürlük bırak, ne ekonomi bırak sonra her olayda ‘dış güçler’ deyip mağduru oyna. Artık bu oyunu halk yutmuyor, her şeyin farkında” diye konuştu.

 

5b07b82beb10bb23b03dc573