CHP’li Özdiş: 80 milyon adına kazanacağız!

CHP’li Özdiş: 80 milyon adına kazanacağız!
22 Haziran 2017 12:31

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta Perşembe günü başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nü kesintisiz sürdüren CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Bu yürüyüşün sonunda 80 milyonun zaferi olacak” dedi

 

 
Adalet için geçtiğimiz hafta Ankara Güvenpark’tan başlatılan 432 kilometrelik İstanbul yürüyüşünde 132 kilometre yedinci gün sonunda geride kalındı. Elinde ‘adalet’ pankartıyla yürüyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, zaman zaman hava muhalefetine rağmen yürüyüşünü sürdürüyor.

 
YALNIZ BIRAKMADI

 
Toplumun tüm kesimlerinden destek gören ‘Adalet Yürüyüşü’ne Kılıçdaroğlu gibi kesintisiz devam eden Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Bizi ne iktidar baskıları, ne de olumsuz hava koşulları durduramaz, Bizler attığımız her adımın adalet için, özgürlük için olduğunu biliyoruz. Bu nedenle daha kararlı, daha güçlü yürüyoruz. Halkımızın gösterdiği desteği gördükçe, gücümüze güç katılıyor” dedi.

 
BU BİR DİRENİŞTİR

 
CHP’nin yurttaşlarla birlikte bir adalet mücadelesi verdiğini kaydeden Özdiş, “Bu bir hak, adalet, özgürlük mücadelesidir” diyerek 142 kilometrelik yürüyüşü şöyle özetledi:

 
“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yola çıktığımızda yarım bırakacağımızı düşünenleri utandırdık. Bu yürüyüşün başarısız olacağını söyleyen iktidar ve yandaşlarını ise çığ gibi büyüyen desteğimiz ve kararlılığımızla korkuttuk. İstanbul buluşmamız bu ülkede baskı ve adaletsizliğin son bulması için haykırışın günü olacak.

 
Zaman zaman hava muhalefetiyle karşılaşsak da bizler kararlılığımızla yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz yurdumuzda demokrasi, özgürlük ve adalettir. Herkese eşit adil bir hukuk sistemi tüm yurttaşların talebidir. Bizler adalet için yollara düştük ve bu yolda atılmış her adımı değerli görüyoruz. İktidar ve yandaşlarının baskıcı tutumları bizi yolumuzdan döndüremez.”

 
DİYARBAKIR GÖREVİ

 
Yürüyüşü aralıksız sürdüren CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, parti genel merkezinin görevlendirmesi nedeniyle milletvekillerinden oluşan bir heyet ile ‘Adalet Yürüyüşü’nün 8. Gününe katılamayacağını, gönlünün ve inancının adalete doğru yürüyenlerle olduğunu, birkaç gün içerisinde de yürüyüş kortejine tekrar dahil olacağını bildirdi.

 

 

a b c d