CHP Urla’da yapılan çalıştayın onur konuğu: FETÖ’cü devrik başkan Oğuz

CHP Urla’da yapılan çalıştayın onur konuğu: FETÖ’cü devrik başkan Oğuz
8 Ekim 2020 12:43

CHP Urla İlçe örgütünde, birkaç aydır anormal bir durum yaşanıyor! Daha açık yazmak veya söylemek gerekirse; bölünme gerçekleşti… Birileri görevlerini tam anlamıyla yerine getiriyor!Kim bu birileri?Anlatacağım… Önce genelden bir bakalım CHP ilçe örgütünün haline…

 

Mutlu Tuncer / Pencerehaber

 

 

Geçtiğimiz hafta; İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Urla ilçe örgütünü ziyarete geldi. İlçe Başkanı Hakan Özbadur’un yanında bu ziyaret sırasında kimler var?

3-4 yönetim kurulu üyesi, kadın kolları…

Toplasan iki düzüne insan yok… Ha; milletvekilinin ziyareti çok mu önemli?

Bence önemli…

Şeytanın avukatlığını yapayım; birileri İlçe Başkanı Hakan Özbadur’u köşeye sıkıştırmaya çalışıyor… Ankara’ya gösterilmeye çalışılan fotoğraf, Hakan Özbadur’un yalnız kaldığı!

Öte yandan Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un, Fetöcü Burak Oğuz’un da katılımıyla gerçekleştirdikleri amacının ne olduğu halen çözülemeyen çalıştay, ilçede büyük tepkilere neden oldu… Aynı Fetöcü devrik Belediye Başkanı’nın Ankara’da Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin aldığı tepkiler gibi, insanlar “CHP nereye gidiyor?” sorusunu birbirlerine sordular!

 

 

Parti çalıştay yapıyor, FETÖcü devrik onur konuğu…

 

Yani bu beyler, CHP’yi kayıplara uğrattıkları, belediyeyi kaptırdıkları için İzmir sokaklarında nasıl dolaşacaklarını düşüneceklerine, partililerin yüzlerine bakmaya utanacaklarına, FETÖcü Burak Oğuz’la kolkola girip, çalıştay yapıyorlar… Bu çalıştayın konusu “CHP’yi nasıl parçalarız?” olmasın?

Nitekim, CHP İzmir’de binlerce üye kaybetti. Sadece Urla İlçe Örgütü’nden şu ana kadar 500’e yakın üye, istifa edip ilişiğini kesti. Bunlardan 200’e yakını başka bir partiye geçti… Yani ekilen tohumlar yeşerdi, büyüyor…

Öte yandan parti genel anlamda da Urla’da yaşananların benzerini yaşıyor. Her ilde üye kayıpları var… Muharrem İnce Hareketi “Yeter be artık” diyerek partinin raydan çıkarılmasına tepkili olanların umudu… Bu hareket çok büyüyecek, bu belli… Gelelim yeniden Urla’ya…

 

 

CHP İlçe teşkilatı bölünmüş durumda… Bir tarafta başında Hakan Özbadur’un bulunduğu resmi ilçe örgütü var… Diğer yanda, merkez üssü bir ayakkabıcı dükkânı olan bir garip oluşum var…

Partinin ilçe yönetiminde bulunan Bayram Anu, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıpkıp, Belediye Meclis üyesi Muhittiin Bayar ve Devrik Fetöcü Burak Oğuz’dan oluşan bu ekip, sadece parti işleri ile değil, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın talihsiz bir kaza geçiren başkanı Ahmet Aydınhan’ı da devirme işini görev edinmişler, uğraşıyorlar! Yahu sizin işiniz gücünüz yok mu?

 

 

Esnaf Odası Başkanı Fetöcü mü çıktı, yolsuzluğu mu ortaya döküldü, hırsızlık mı yaptı? Herkesin başına gelebilecek bir kaza yaşadı. Adam zaten perişan durumda… Seçimlere bir buçuk yıl var! Amacınız ne? Sözün sırası gelmişken bu konuda bir de uyarı yapayım; bu kazanın iki sürücüsü var… Ahmet Aydınhan’a karşı, halkı kinle doldurmak yanlış ve çirkin hamleler… Üstelik bu girişimlerin suç olduğunu düşünüyorum ki; yetkililer bu işi çözecektir!

Kısacası;

Bir merkezden CHP’ye karşı parçalama hamleleri yapılıyor. Biz Urla’daki boyutunu dile getirdik. Çünkü buradaki durum, CHP’nin ne hale getirildiğinin en ciddi örneklerinden biri.

 

 

https://www.pencerehaber.com/kose-yazisi/3546/urla-chpde-kirli-oyunlar.html