CHP toplantısında Boynuzlu tartışması!

CHP toplantısında Boynuzlu tartışması!
18 Ekim 2016 13:51

CHP Didim İlçe Başkanı Karataş mikrofonu eline alır almaz, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnce’ye dönerek “Salih Demir bana boynuzlu dedi. Siz niye bu adamı partiden atmadınız?”.

 

 

 

Dün yapılan CHP Aydın İl Danışma Kurulu toplantısına CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş’ın ” Bana boynuzlu dediler” çıkışı damgasını vurdu.

 

Rahmetli sinema sanatçısı Kemal Sunal’ın “Şaban” tiplemesine benzerliği ile tanınan ve ünlenen CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş’In parti ve ülke sorunlarının tartışıldığı bir toplantıda da kişisel bir meselesini mikrosonu eline alır almaz dile getirmesi salondaki partililerin de tepkisini çekti.

 

 

Dün gerçekleştirilen Aydın İl Danışma Kurulu toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcıları Yasemin Öney Cankurtaran, Bülent Tezcan, Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar, İzmir milletvekili Tacettin Bayır, Tunceli milletvekili Gürsel Erol, Aydın İl Başkanı Bayram İnce, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu (sonradan katıldı). CHP’li ilçe belediye başkanları ile CHP ilçe başkanları ve 500’e yakın üye katıldı.

 

 

İl Gençlik Kolları yönetiminde yer alan üye bir grup gencin de (30 kişi) Bayram İnci başkanlığındaki Aydın İl yönetmini topa tuttuğu toplantıda  gençler anlamlı sloganlar atarak adeta gövde gösterisi yaptılar.

 

Sosyal medya beğeni ve paylaşımlarından dolayı il yönetimi tarafından disipline gönderilmelerini sert bir dille eleştiren gençler İl Başkanı İnci’yi istifaya davet ettiler.

 

 

Araya İzmir milletvekili Tacettin Bayır’In girmesiyle sakinleşen gençler, İl Başkanı Bayram İnci’yi Gençlik Kolları üyeleri üzerinde faşizan tutum sergilemekle suçladılar.

 

 

Gençler attıkları sloganlarla toplantıya bir şekilde renk ve heyecan da katmış oldular.

 

 

Milletvekilleri ve ilçe başkanları ülke ve parti içi sorunları dile getirirken “CHP nasıl iktidara taşınabilir”in yol ve yöntemleri tarışılırken konuşma sırası CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Kartaş’a gelir…

 

01-chp-didim-ilce-bask-gokmen-karatas-atandi_512x768

Kemal Sunal’ın “Şaban” tiplemesine benzerliği ile Didim’de ünlenen CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş

 

 

CHP Didim İlçe Başkanı Karataş, mikrofonu eline alır almaz CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnce’ye dönerek “Salih Demir bana boynuzlu dedi. Siz niye bu adamı partiden atmadınız?” dedi.

 

Salonda bir anda soğuk rüzgarlar esmeye başlarken neye uğradıklarını şaşıran salondakilerden afallamasını kısa kesen Tunceli Milletvekili Gürsel Erol olur.

 

CHP TUNCELİ MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL: “ANKARA’DA GENEL MERKEZDE 2 AKADEMİSYENİN YAZDIĞI RAPOR, CHP’NİN POLİTİKASI OLAMAZ” “TERÖRLE MÜCADELEDE ULUSAL POLİTİKA OLMAMASI NEDENİYLE SONUÇ ALINAMIYOR” “CHP TEK BAŞINA İKTİDAR DA OLSA TERÖR SORUNUNU ÇÖZEMEYİZ” “ARTIK TÜRKİYE’DE HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İNSAN KAYNAĞI SORUNU KALMADI”

İlçe Başkanı Karataş’ı adeta azarlayan Tunceli Milletvekili Gürsel Erol

 

Bu defa milletvekili Erol, İlçe Başkanı Karataş’a dönerek “Kardeşim burada ülke ve partimizi nasıl iktidara taşıyabiliriz meselesini konuşuyor tartışıyoruz. Burası boynuz meselsinin tartışılacağı yer değil. Lütfen toplantının ciddiyetini boynuz meseleleri ile sabote edip bozmayınız.” der.

 

 

Milletvekili Erol’un sert sözleri ile adeta gönyesi kayan İlçe Başkanı Karataş’ın elinden daha fazla kaza yara bere açmadan mikrofon alınır ve yerine oturmaya gönderilir.

 

 

Kaynak: Gündem Otuz Beş