CHP Gaziantep İl Başkanı Sucu da ‘Muharrem İnce’ dedi ve imzasını attı!

CHP Gaziantep İl Başkanı Sucu da ‘Muharrem İnce’ dedi ve imzasını attı!
21 Temmuz 2018 12:39

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, kurultay için 15 partiliyle birlikte imza verdi. 

 

 

 

CHP’de Olağanüstü kurultay için Gaziantep’te de süren imza seferberliğinde sayının daha da artmasının beklendiği ileri sürüldü..

 

Hayri Sucu, olağanüstü kurultay için imza verdiğini doğrulurken, “İmzamı attım. Değişimi herkes gibi bende istiyorum. Artık faydası varsa yeter. Aslında genel başkan bırakmak istiyor çevresindekiler koltuğu kaybedecek ya onun için adama bıraktırmıyorlar” dedi.

 

Sucu şunları söyledi:

 

“İmza attım. değişimi herkes istiyor. artık faydası varsa yeter. örgütümüzün alttan bu konuda isteği var. herkes değişim istiyor. belki genel başkan yeniden aday da olacaktır. iyi insandır, temiz insandır. ama liste çok önemli. artık onun etrafındaki insanlarla  olmuyor. genel başkan tek başına çalışıyor o adamlar yatıyor. genel başkan onlara inanıyor güveniyor ama genel başkanın iyi niyetini suistimal ediyorlar, sandık önümüze gelirse daha iyi daha nitelikli bir aday çıkarsa veya daha iyi bir liste çıkarsa onu destekleriz. Bu imza toplanırsa genel başkan aday da olmayabilir. aslında genel başkan bırakmak istiyor çevresindekiler koltuğu kaybedecek ya onun için adama bıraktırmıyorlar. “

 

İMZA ATANLAR

 

CHP’de olağanüstü kurultay için imza veren delegeler arasında Hayri Sucu, Bektaş Şarklı, Naci Kılıç, İrem Ölmez, Emel Sayın, İlhan Keskinsoy, Haluk Kahraman, Müjgan Bilen, Sertap Elmacı, Mustafa Yılmaz, Ali Yılmaz, Mustafa Kayacı, Hayri Sucu, Mustafa Aslan, Ali Şahin, Serpil Özdemir yer alıyor.

 

 

Meral KINACILAR / Gaziantep27.net