CHP bir türlü Halkla İlişkiler Şirketi rolünün ötesine geçemiyor…

CHP bir türlü Halkla İlişkiler Şirketi rolünün ötesine geçemiyor…
16 Mayıs 2017 09:41

Muğla’dan Marmaris’e giden bir tur minibüsü iki gün önce virajı alamayarak alt yola düştü ve 24 vatandaşımız can verdi… Gazeteler olayı “kaza” diye verdi… Hangi kaza? Tüm tedbirleri alırsınız da beklenmedik bir olay meydana gelir, buna kaza denir… Günde 20 kişinin can verdiği bir trafik düzeninde meydana gelen vakaya kaza denir mi?

 

Melih Aşık / Milliyet

 

Mart ayında Dünya Kadınlar Günü’ne katılmak üzere yola çıkan kadınların bulunduğu araç virajda devrilmiş, 7 kadın ölmüştü. Yaklaşık 15 gün önce Zonguldak Ereğli’de cenazeden dönen bir araç kamyonet ile çarpıştı, 11 kişi öldü. Birkaç gün önce Denizli Başsavcısı ve şoförü dur işaretine uymayan bir kamyonun çarpmasıyla öldüler.

 

 

Yollarda günübirlik trafik cinayeti işleniyor. Hangi kaza?

 

 

İktidar mensupları kuru taziyeler ve başsağlığı mesajlarıyla kendi ihmallerinin üstünü örtüyor. Onlarınki anlaşılır. Ancak CHP’nin tavrı ilginç. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri de Muğla’daki cinayeti kaza olarak nitelediler ve başsağlığı dilediler.

 

 

Kemal Bey İzmir’de cenaze namazına da katıldı. Peki sonra? O kadar…

 

 

İktidara aday parti bunu mu yapar? Yoksa kazaların sebepleri üzerine araştırma yapar, yanlışları saptar, tekrarlanmaması için önerilerde mi bulunur?

 

 

CHP bir türlü Halkla İlişkiler Şirketi rolünün ötesine geçemiyor…