CHP Adana Seyhan’da gençlik yönetimi yeniden düştü!

CHP Adana Seyhan’da gençlik yönetimi yeniden düştü!
20 Ağustos 2016 10:56

CHP Seyhan gençlik örgütünde, yönetimden sekiz kişi istifa edince, CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Hamdin Öztep ve yönetimi düşmüş oldu.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Süleyman Bengül, Anıl Anlı, Dilan Göneş, Burcu Keman, Derya Zerengök, Cihan Karakuzu, Süleyman Albayrak ve Anıl Aslantutar bugün olağanüstü bir karar ile istifa ettiklerini belirterek, istifa dilekçelerini CHP Adana İl Gençlik Kolları başkanlığına teslim ettiler.

 

 

GENÇLER KUTUPLAŞTIRILDI

 

 

İstifa dilekçelerinde Türkiye’nin olağanüstü bir halden geçtiği günlerde CHP Seyhan Gençlik kollarının partiye ivme kazandırıcı çalışmalar yapamamasını, “sadece ben” anlayışı ile siyaset yapıldığını, gençlerin kutuplaştırıldığını dile getirdiler.

 

 

 

HAMDİN ÖZTEP VE YÖNETİMİ DÜŞTÜ

 

 

 

On dört kişilik gençlik kolları yönetiminden ilçe başkan yardımcılığı görevini üstlenen sekiz üyenin istifa etmesi üzerine Gençlik Kolları Başkanı Hamdin Öztep ve yönetimi de düşmüş oldu.

 

 

ÜÇÜNCÜ KEZ ATANACAK MI?

 

 

Şimdi gözler sekiz ay içinde iki kez yönetimi düşen Hamdin Öztep’in tekrar Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden atanıp atanmayacağında.