Cem Küçük: FETÖ’cülerin çoğu tahliye olacak, bazıları kinli çıkacaktır ve intikam isteyecektir

Cem Küçük: FETÖ’cülerin çoğu tahliye olacak, bazıları kinli çıkacaktır ve intikam isteyecektir
18 Eylül 2019 08:39

Türkiye yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında FETÖ kapsamında hapse atılan şüphelilerin çoğunluğunun tahliye olacağını söyledi. Küçük, “022’ye kadar peyderpey içerideki FETÖ’cülerin çoğu tahliye olacak. İçeride 10 bin kişi hariç 40 bin kişi dışarı çıkacak. Bazıları kinli çıkacaktır ve intikam isteyecektir” dedi.

 

 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında ‘FETÖ yargılamalarına’ değindi.

‘Yüksek Yargı, FETÖ şirketleri ve içerideki FETÖ’cüler’ başlıklı yazısında küçük, tahliye edilen FETÖ’cülerden bahsetti ve 2022 yılına kadar hapisteki FETÖ’cülerin ‘peyderpey tahliye olacağını’ iddia etti.

Küçük’ün yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

“Bir uyarım da cezaevindeki FETÖ’cülerle alakalı. Ortalama bir FETÖ’cü 6-7 yıl ceza aldı. 10 yıl ve üstü alanlar da var. 15 Temmuz’a katılan askerler, bazı polis şefleri, yargı mensupları ve imamlar hariç 2022’ye kadar peyderpey içerideki FETÖ’cülerin çoğu tahliye olacak. İçeride 10 bin kişi hariç 40 bin kişi dışarı çıkacak. Bazıları kinli çıkacaktır ve intikam isteyecektir.

Devlet denilen aygıt bir tehlike vuku bulmadan onu bertaraf eden yapıdır. Vücudun bağışıklık sistemi gibidir. Bağışıklık çökerse sonradan alınan tedbirler anlamsızdır.”

 

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/cem-kucuk/609844.aspx