Canpolat İstanbul il adaylık sürecini başlattı!

Canpolat İstanbul il adaylık sürecini başlattı!
26 Ocak 2020 12:15

Yaklaşan CHP İstanbul İl Kongresi öncesi eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

 

 
CHP’de gözler 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekletirilecek İstanbul İl Örgütü kongresinde.

 

 

Cemal Canpolat, resmi Twitter hesabı üzerinden 20 Ocak 2020 tarihli paylaşımında “Kadınlarımızla, gençlerimizle, ilçe başkanlarımızla, partisini ve değerlerini emeği, samimiyeti ile her zaman hayatlarının, ailelerinin önüne koyan İstanbul örgütümüzle dün, bugün ve yarın hep beraber olacağız, omuz omuza mücadele edeceğiz. Aslolan “CUMHURİYET HALK PARTİSİ”DİR” ifadesine yer vermişti, Canpolat bu kez de “Vazgeçenler değil Mücadele edenler tarihe geçerler” paylaşımında bulundu.

 

 

Kulislerde İstanbul İl Kongresinde aday olacağı uzun süredir dillendirilen Canpolat’ın, bu paylaşımla beraber adaylık sürecini resmen başlattığı konuşuluyor. CHP’de İstanbul’un 39 ilçesinde tamamlanan kongrelerin ardından delegelerin büyük çoğunluğunun Canpolat tarafında yer aldığı biliniyor. Canpolat’ın CHP İstanbul İl Kongresinde tek aday olarak mı çıkacağı yoksa karşısında bir adayla mı yarışacağı ise henüz netlik kazanmış değil.