Burhan Kuzu: Beni bakan yapın!

Burhan Kuzu: Beni bakan yapın!
28 Ağustos 2014 15:54

AKP milletvekili Anayasa Profesörü Burhan Kuzu TVNET’te katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni kabinenin kurulmasına kısa bir süre kala Kuzu canlı yayında bir kez daha ilgililere seslenerek “Beni bakan yapın” mesajı verdi.

 

 

Kuzu Bakanlar Kurulu’nda meydana gelecek değişikliği değerlendirirken “Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliğin sınırlı kalacağını tahmin ediyorum. Bazı bakanlar değişir ama zaten hiç değiştirmemekte doğru olmaz. Her yeni hükümette birkaç bakan değişiyor. Bazen yer değişikliği oluyor bazen yeni isimler geliyor. Bizim grup çok güçlü… Yani böylesine güçlü bir grupta bakanlar kurulunun daha sık değişmesinde yarar var. Buradan kendime pay çıkarmak gibi bir niyetim yok.” İfadelerini kullandı.

 

 

“Buradan kendime pay çıkarmak gibi bir niyetim yok” diyerek sunucuya adeta “bana bakanlık istiyor musunuz?” diye bir soru sor pası attı. Bu cümle üzerine de sunucu “Şimdi onu soracaktım bende… var mı bir beklentiniz?” diye sordu.

 

 

Bu soru üzerine Burhan Kuzu açıklamalarını şöyle sürdürdü:

 

 

E olur yani beklenti her arkadaşın beklentisi çok doğaldır. Benim beklentim 3.dönem olması itibari ile daha da doğaldır ama bu partimle alakalı bir sorun yaşayacağım anlamına gelmez. İçimizdekini söylüyoruz. İlgililer arık bunu değerlendirirler.

 

 

Kaynak: Rota Haber