Baykal’a yakın isimden Kılıçdaroğlu’na; İnce tepkisi!

Baykal’a yakın isimden Kılıçdaroğlu’na; İnce tepkisi!
31 Ağustos 2018 10:17

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Devlet Bakanı Algan Hacaloğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun önceki gün gerçekleştirilen PM toplantısında Muharrem İnce hakkında “İnce genel başkan olursa parti dağılır” sözlerine sert tepki gösterdi.

 

Önceki Gnel Başkan Deniz Baykal’a yakın olduğu bilinen Hacaloğlu “CHP, yönetime “birinin gelip, birinin gitmesi” ile kesinlikle dağılmaz” diyerek şunları kaydetti:

 

“CHP Gn. Bşk. Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU, dün PM Toplantısı’nda; “Muharrem İNCE’ye, Genel Başkan olması durumunda ‘Parti’ bir hafta içinde dağılır” dediğini açıklamış…!

Kurucu Genel Başkanı M. Kemal ATATÜRK olan CumhuriyetHalk Partisi, ‘Laik Demokratik Cumhuriyetimizin’ tek kurucu Partisidir. CHP, yönetime “birinin gelip, birinin gitmesi” ile kesinlikle dağılmaz. Partinin “tarihi, siyasi misyonu, kökleri ve ideolojisini, çağdaş değerlerini” içselleştiremeyenlerin dahi, CHP’ye verecekleri zararlar geçicidir; mutlaka onarılır. CHP Örgütü, her zaman bunun bilinci ve kararlılığı içindedir.


CHP’nin sahibi Partiyi yönetenler değildir. CHP’nin gerçek sahibi bugün 30 Ağustos Zaferi’nin 96. Yılını coşku ile kutlayan, herkesimde yurttaşlarımızdır.


Ulusal Bağımsızlığımızın en temel yapı taşlarından olan “30 Ağustos Zaferini” Kutluyoruz… M.K.ATATÜRK ile tüm silah ve siyaset arkadaşlarına minnet duygularımızı, Yüce Dava’ya inanç ve bağlılığımızı bir kez yürekten paylaşıyoruz…”

 

 

index