Bakırköy boşanma avukatları

Bakırköy boşanma avukatları
28 Kasım 2017 11:38

Boşanmaların günümüzde oldukça sık yaşanması, boşanma avukatlarına olan ihtiyacın artmasına sebep olmuştur. Normalde boşanma davalarında avukat bulundurmak gibi bir zorunluluk olmasa da dava sürecinin bir an önce sonuçlanması açısından bir boşanma avukatı tutmak büyük önem teşkil eder. Özellikle kişilerin hak kaybı, mal paylaşımı, nafaka ödenmesi ve eğer bir çocuk varsa çocuğun velayetine dair sorun teşkil eden durumlar için kesinlikle bir avukat tutmak gerekir.

 

 

Bakırköy Boşanma Avukatı

 

İstanbul’un Bakırköy ilçesine ve çevre ilçelerine avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmet veren Bakırköy boşanma avukatları, boşanmak isteyen kişilere mesleki hukuki bilgi ve becerileriyle gerekli yardımı sağlamaktadırlar. Çiftlerin sağlıklı bir boşanma süreci geçirmeleri adına hizmet veren bu avukatlar son derece deneyimli ve her biri alanında uzman bir kadrodan oluşmaktadır. Oldukça zor bir süreç olan boşanma sürecinde taraflardan her biri psikolojik olarak yıpranırlar. Olumsuz bir psikoloji içerisinde olan bu insanlar için doğru ve yerinde karar vermek pek kolay olmayacaktır. Kişi dava sürecinde mantıklı karar verme yetisini kaybederek duygusal kararlar alabilir. Ve bu da ileride pişman olacağı maddi ve manevi kayıplar yaşamasına sebep olabilir. Bunun önüne geçmek için kişiler boşanma avukatı tutarak gerekli önlemleri almalıdırlar.

 

Davaların hem kısa bir süre içerisinde sonuçlanması hem de müvekkillerin doğru karar alabilmeleri açısından bir avukat tutmak göz ardı edilmemesi gereken bir meseledir. Her türlü anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davalarında müvekkillerine hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermekte olan Bakırköy boşanma avukatı, bugüne kadar incelediği boşanma davalarının altında yatan pek çok sebep vardır. Çiftlerin boşanma sebepleri, özel sebepler ve genel sebepler olarak ikiye ayrılır.

Özel Boşanma Sebepleri

  • Taraflardan birinin zina yaparak eşini aldatması,
  • Hakaret etme, cana kast etme gibi kötü davranışlar
  • Taraflardan birinin eşini terk etmesi
  • Taraflardan birinde herhangi bir akıl hastalığı durumunu var olması

Genel Boşanma Sebepleri

  • Evlilik müessesesinin sarsılması
  • Çiftlerin anlaşmalı boşanmak istemesi
  • Ortak bir yaşam alanının yeniden kurulma ihtimalinin ortadan kalkması