Baby Face Lazer

Baby Face Lazer
8 Ocak 2019 12:14

Sizlerde Parlak ve pürüzsüz bir cilt istiyorsanız Baby Face Lazer tedavisi tam size göre.

 

 

Her bir bireyin hayali her zaman güzel olmaktır. Bunun ise ana yollarından birisi; canlı, dinamik, genç ve gergin bir yüze sahip olmaktan geçer. Bu konuda tıp alanında birçok farklı tedavi yönteminin yanı sıra ilaç tedavileri, serumlar gibi birçok farklı yöntem yıllardır denenmektedir. Ancak bu yöntemlerin birçoğu hızlı ve kesin çözüm vermekten uzaktırlar. Tıp cihazları üreticisi olan Lutronic firması cilt bakımı için atılımlarda bulunarak Baby Face Beauty Lazer cihazını çıkardı. Bu cihaz 1927nm dalga boyuna ulaşarak Thulium lazer sistemine sahip cilt bakım ve leke tedavilerinde mükemmele yakın sonuç veren bir cihaz olma başarısı göstererek piyasada yerini aldı.

 

Bu cihazımızdan önce günümüz koşullarında yapılan cilt bakım yöntemleri hem oldukça fazla zaman alan hem de kesin sonuçlar vermeyen tedavilerdi. Ancak piyasaya çıkan Baby Face Lazer sistemi sayesinde artık bu uzun ve zahmetli tedaviler yerine kesin sonuç veren ve oldukça kısa sürede başarı sağlanan yöntem uygulanmaya başlandı. Eski sistemleri rafa kaldıran ve lazer destekli, sağlıklı ve kesin sonuç alınan bu sistem cilt bakımı konusunda liderlik koltuğunu devir aldı.

 

Baby Face Beaty Thulium Lazer tedavisi ise, deri üzerinde bulunan birçok ufak mikro kanallar açılmakta ve başvuran bireyin cilt yapısına ve cildinin ihtiyaçlarına göre resveratrol, tranexamicasid, A vitamini, C vitamini, nanopartikül gibi içeriklere sahip ampuller bu mikro kanallardan cilde fırça yardımı ile yedirilmektedir. Thulim lazer sayesinde bu ampuller, normalde cildin belirli bir katmanından daha aşağılara nüks edemezken, baby face lazer teknolojisi ile açılan mikro kanalların içerisinden yolculuk ederek cilt altında daha alt katmanlara ulaşarabilmektedir. Cilt altında daha derinlere inen bu ampuller hem lazer etkisini ortaya çıkaracak bunun yanı sıra kullanılan anti-agingleri ve antioksidan gibi elementlerin ciltte ton açılması ve parlaklık artmasına etkisi daha üst düzeye çıkarılacaktır. Bu yapılan tedavi yöntemine CDS sistemi adı da verilebilmektedir.

 

CDS sistemi tıp alanında Kozmesötik salım sistemi ile anılmaktadır. Bu Cds sistemi thulium lazer ile açılan mikro kanallar sayesinde daha derinlere inerek ciltte daha iyi estetik sonuçlar elde edilmesine yardımcı olmaktadır. Normalde derinin bariyerini aşmakta zorlanan ve belirli bir tabakaya kadar ulaşabilen kozmesötikler Thulium lazer tedavisi sayesinde daha derinlere inerek Baby Face lazer tedavisi için daha olumlu sonuçlar vererek cildin daha parlak ve tedavinin daha mükemmeliyete ulaşmasını sağlamaktadırlar.

 

Ciltte parlaklık ve canlılığın yanı sıra Baby Face Lazer tedavisi leke tedavisi içinde oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Leke tedavisinde kullanılan birçok farklı lazer cihazı leke oluşmasına neden olan deri altındaki pigment hücrelerini patlatmayı hedef alırken, thulium lazer bu lazer cihazlarından farklı olarak melonosit denilen leke oluşumunu sağlayan ana hücreyi hedef alır. Bu hedef alınan hücreler sayesinde Thulium lazer leke tedavisinde hem daha efektif em de daha kalıcı tedaviler ortaya çıkarmaktadır.
Baby Face Lazer Tedavisi Nasıl Uygulanır?

 

Baby face lazer tedavisi iki aşamalı olarak ilerlemektedir. İlk aşama olarak baby face lazer tedavisinde Thulium lazer makinesi ile ciltte dakikada 6000 adete kadar çıkabilen mikro kanallar oluşturulmaktadır. Bu açılan kanalların ardından hekimin bireyin cildine ve yapısına göre tercih ettiği ve belirlediği ampuller bir fırça yardımı ile deriye yedirilir. Bu yapılan tedaviler toplamda 10 dakikayı geçmeyen seanslardır. Bu yapılan iki aşamadan sonra bireyin cildine 10 dakika kalacak şekilde özel bir maske yapılarak tedavi sonlandırılır.

 

Baby Face Beauty Lazer Hangi Amaçlar İçin Kullanılır?

 

Baby Face Beaty birçok farklı cilt problemi için kullanılabilmektedir. Bunlar;

Ciltte rengin açılması ve beyazlatma (parlatma)
Ciltte bulunan gözenekler ve oluşan siyah noktaların düzeltilmesi
Lazer desteği ile birlikte cilt bakımı
Ciltte bulunan çizgilerin ve kırışıklıkların azaltılması
Melasma tedavisi
Ciltte bulunan leke tedavisi
Gözaltında yer alan morlukların ve solgunlukların tedavisi
Koltuk altı ve genital bölgelerde oluşan kararmaların tedavisi
Boyun ve dekolte de yaş ile birlikte oluşan kötü görünümün tedavisi