Antalya’daki danışma toplantısından ‘Kılıçdaroğlu bitti’ sözleri yükseldi!

Antalya’daki danışma toplantısından ‘Kılıçdaroğlu bitti’ sözleri yükseldi!
20 Ağustos 2018 14:40

CHP’de kurultay tartışmalarının  ardı arkası kesilmiyor.

 

 

24 Haziran’dan bu yana, muhalifler ‘yenilik’ isterken, genel merkez görmezden geliyor.

 

 

Genel Merkez Yönetimi’nin talimatı ile her kentte kurulan danışma meclislerinde, 24 Haziran’daki hezimet sonucu tartışılıyor, gelecek için yol haritası belirleniyor. ‘Neden kaybettikleri’ üzerine tartışan CHP’liler, Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetim kurulu için “Heyecansız” sebebi gösterdi. CHP’deki kadın kollan ve gençlik kollarının “bitik” durumda olduğu belirtilirken; “Genel merkez, iktidar istemiyor” suçlamasında bulunuldu.
Kemal Kılıçdaroğlu artık uzatmaları oynuyor
CHP’liler, Antalya’da bir araya geldi. Genel başkan ve parti yönetimi için tepkili açıklamalar yükselirken, “değişim” talepleri dillendirildi. Bir seçmen, bütün parti tabanına tercüman olarak, “Kılıçdaroğlu bitti. Daha kaç seçim kaybedecek ki; bitsin. Çok önce bitmişti zaten” diyerek ‘olağanüstü kurultay’ isteğini tekrarladı.

CHP’DEKİ ‘KARABULUT’
Antalya’da bir araya gelen CHP’nin tabanı, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘umutsuz’ sözler ile bahsetti. Genel başkan Kılıçdaroğlu’ndan ‘bir proje olarak’ söz eden CHP seçmeni, “Partinin başına çöken karabulut” olarak eleştiri üstüne eleştirilerini sıraladı.

 

Yenilikçileri temsil eden grubun üyesi, Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran’dan çok daha önce bittiğini ima etti. Bir otelde gerçekleşen toplantı esnasında söz alan CHP’li, genel başkan için “Kemal Bey bitti. Artık bitti. Çok önce bitmişti zaten. Daha kaç seçim kaybedecek ki; bitti sayılsın” diye haklı serzenişte bulunarak, ‘olağanüstü kurultay’ talep etti.

 

Muharrem İnce ile yeni bir deneyim yaşamayı hak ettiklerini ifade eden CHP’nin tabanı, parti yönetiminin makam kaygısını kabul etmeyerek, “Burası kimsenin üzerine ipotek edilmedi. Milletin partisini kimse ‘ikbal’ kaygısı ile kendi üzerine sahiplenemez” diyerek sert şekilde tepki gösterdi.

 

Kaynak: Diriliş Postası

Antalya’daki danışma toplantısından ‘Kılıçdaroğlu bitti’ sözleri yükseldi!