Aksiyon Filmleri İzle

Aksiyon Filmleri İzle
31 Mart 2020 20:01

Dünya sinemasının 2020 yılına damga vuracak aksiyon filmi izle türlerini sitemiz üzerinden hemen siz de seyredin. Full HD görüntü kalitesi ayrıcalığıyla beyaz perdeye aktarılan söz konusu bu yapımları anında kesintisiz bir şekilde hızlıca seyretme ayrıcalığı sizi bekliyor. Masaüstü ya da mobil sitemiz üzerinden hemen siz de aksiyon filmlerinin en yenilerini ve de vizyona girmesi merakla beklenen tüm yapımlarını kesintisiz olarak izleme ayrıcalığı bulacaksınız. Ortada duran tüm bu nitelikleri çerçevesinde yer verildiği zaman önemini bir kere daha meydana getiren nitelik olarak son derece profesyonelce yer alan nokta olarak karşımıza çıkar.

 
Bütün bu nitelikleri çerçevesinde değerlendirilirse aksiyon türünün önde gelen yapımlarını yüksek görüntü kalitesinde ve yüksek çözünürlükte anında gerçekten de izleme şansı sizi bekliyor.

 
Yılbaşında Aksiyon Dolu Filmler Sizi Bekliyor

 
Yeni yıla girilmesine saatler kala yılbaşına özel aksiyon dolu filmler yine sizi bekliyor olacak. Her anlamda tamamen ayrıcalıklı olma özelliğiyle karşımıza çıkan söz konusu yapımlar gerçekten de fark yaratan niteliği bir arada tutması bağlamında değerlendirildiği zaman öne çıkar.

 
Ortada duran tüm bu nitelikleri çerçevesinde yılbaşına özel olarak gerçekten de dikkate değer yönleriyle son derece önem teşkil eden yaklaşım tarzı olarak karşımıza çıkıyor. Siz de bu yılbaşında aksiyona ve gerilime doyacağınız her bir sahnesini kesinlikle soluk soluğa izleme şansını yakalayacağınız sinema filmini her anlamda bizimle anında seyretme şansını gerçekten de yakalama olanağı bulacaksınız.

 
Aksiyon ve Gerilim Filmlerinin Yenileri Burada

 
Film izleme alışkanlığınız her ne olursa olsun 2019 biterken ve 2020 yılına girilirken yine birbirinden gerilim dolu dakikalara tanıklık edeceğiniz yapımlar sitemiz üzerinden yayınlanacak. Üstelik kesintisiz olarak hiçbir şekilde reklam içermeden masaüstü bilgisayarınızdan ya da mobil cihazlarınız üzerinden hemen anında izleyebileceksiniz. 4K görüntü kalitesini sunan yaklaşıma yer vererek karşınıza çıkarılan bütün bu yapımlarla gerçekten de dört dörtlük yapım olma özelliği bir arada bulunuyor. Siz de 2020 yılının en gözde film izle türünü sitemizden izleme şansını elde edeceksiniz.

 
İstediğinizi Seçin Dilediğiniz Zaman Seyredin

 
Sitemiz üzerindeki filmleri ne zaman izleyeceğinizi kendiniz de belirleyebilirsiniz. Size özel programlama seçeneğiyle vaktini belirledikten sonra o vakitte hemen film tıpkı sinema salonundan farkı olmadan ev sineması konforuyla size sunulacaktır. İşte yer verilen tüm bu özelliklerine dayanarak 2019 yılına damga vuracak yapımlar ortada duruyor. Her anlamda soluk soluğa ve de sıra dışı sahnelere tanıklık etmek adına öne çıkan bütün bu filmleri her anlamda sizler de izleme şansını elde edeceksiniz. İşte yer verilen tüm bu özelliklerine yer verilerek kaliteden taviz verilmeden en iyi yapımları kesintisiz olarak yerinden seyretme şansını anında yakalama ayrıcalığı her anlamda sizi bekliyor.

 
Siz de ortada duran tüm bu kriterlere bağlı kalınarak her açıdan kaliteden ve de profesyonellikten kesinlikle taviz verilmeden en iyi yapımları buradan seyretme şansını elde etmiş olacaksınız. Tüm bunlar da önemini meydana getiren nitelikler arasında yer alması bağlamında her halükarda dikkate değer yönünü bir arada tutacaktır.

 
4K Görüntü Kalitesinde Aksiyon Yapımların Değişmeyen Adresi

 
Ev sineması tadında size sinema salonu ortamı yaratarak aksiyon filmi full hd izle imkanı sunan sitemizden dilediğinizi izleme şansı yakalayabilirsiniz. Üstelik 4K görüntü kalitesine yer verilerek her anlamda beklentilerin tamamen üzerine çıkan eşsiz özelliklerine bağlı kalınarak gerçekten de son derece fark yaratan özelliğiyle önem teşkil ediyor. İşte yer verilen bu özelliklerine bağlı kalındığı zaman her anlamda aksiyon tutkunlarının yeni yıla girerken yine seyre doyabilecekleri sıra dışı yapımlar sizinle buluşturuluyor. Bu özellikleri bağlamında kesintisiz olarak en iyi yapımları herkesten önce anında en iyi olanaklarda kusursuz bir şekilde izleme farkını yaşayacaksınız. Bu da her anlamda dikkat çeken nitelik olarak yer verilmesi gereken noktayı bir arada tutuyor.

 
Sinema filmi bağlamında aksiyon filmlerinin vazgeçilmez olmaya devam ettiğini hepimiz biliyoruz. Çünkü her bir karesi gerçekten de merak uyandırması ve de etkileyici ses ve görüntü efektlerine sahip olması açısından diğer yapımların önüne geçiyor. İşte yer verilen bu özellikleri çerçevesinde dikkate alındığı zaman son derece farklı yapım olduğu ortada duruyor.

 
İşte 2019 Yılına Damga Vuracak En Yeni Aksiyon Yapımları

 
Aksiyon tutkunları 2019 yılının sonuna yaklaşırken ve 2020 yılına girerken yine birbirinden iddialı yapımlarla sinemaya doyacak. Bu bağlamda vizyona girmesi merakla beklenen en iddialı aksiyon yapımlarının adresi olarak sinema izleme sitemiz üzerinden dilediğiniz şekilde anında seyretme imkanı sizi bekliyor. 720 piksel veya 1280 piksel kalitesine varıncaya kadar gerçekten de Full HD yüksek çözünürlük kalitesinde gerçekten de anında izleme olanağı sizi bekliyor. Bu yönüyle de her anlamda son derece fark yaratan kusursuz yapımlardan birisini meydana getirmeye devam ederek öne çıkan yapım olarak karşımızdaki yerini koruduğunu her açıdan dile getirmemiz mümkün kılınacaktır. Bu niteliklerine yönelik olarak aktarılacak olunduğu zaman aksiyon filmi severler için birbirinden öne çıkan filmleri sizler de her açıdan kesintisiz olarak anında seyretme imkanını elde etmiş olacaksınız.

 

 
• Charlie’nin Melekleri (29 Kasım 2019) Orijinal adıyla Charlie’s Angels adlı sinema filmi ilk olarak 1970 siyah beyaz ve ardından 1976 televizyon dizisi olarak televizyonla buluştu. Günümüzde Hollywood yapımı olarak Elizabeth Banks tarafından yeniden vizyona girmeye hazırlanan yapımda birbirinden güzel olduğu kadar bir o kadar da birbirinden zeki uzman ajanların toplumsal huzuru temin etmek açısından giriştikleri amansız mücadeleler birer birer işleniyor. Söz konusu bu yapım öte yandan Cesar Ödüllerine layık görülen Kristen Stewart gibi Hollywood yıldızını ekranlara taşıması bakımından da dikkatleri üzerimize çeken sinema filmi olarak yer alıyor.

 
• IP Man 4 : Final (7 Şubat 2020) Uzak Doğu sporlarından WingChun dövüş tekniklerinin dünyaya yayılması adına kolları sıvayan IP Man uzun bir aradan sonra yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor. IP Man adlı filmin devamı şeklinde karşımıza çıkan yapım 2020 yılı Şubat ayında vizyona girecek Hong Kong yapımı sinema filmidir. Filmde IP Man rolünde Donnie Yen Amerika Birleşik Devletleri genelinde WingChun Uzak Doğu sporu okulları açmaya karar verir. Yetiştirdiği öğrencileriyle Uzak Doğu dövüş kültürünün Batı coğrafyasında da tanınmasına çalışan IP Man bu üstün savunma tekniğinin dünya genelinde yaygınlaşmasına yönelik olarak çalışmalarını hararetle sürdürür.

 
• Jungle Cruise (24 Temmuz 2020) Dwayne Johnson’un başrolde yer aldığı 2020 aksiyon ve macera türü yapımları arasında gişe rekortmeni filmlerden birisi olmaya aday olarak görülen yapım. Filmin konusuna gelince, film Amazon ormanlarında geçiyor. Kâşif Lily sürekli insanlığın daha iyi hayat şartlarında yaşamına devam etmesi ve bunun da tamamen doğal ortamda yani doğada gerçekleşmesi adına çalışmalarda bulunuyor. Bu nedenle ekibiyle birlikte Amazon ormanında bütün hastalıklara iyi geldiği bilinen bir ağacın keşfine çıkar. Fakat Kaptan Frank Lily’nin bu kararından vazgeçmesini söylese de Kâşif Lily kesinlikle kararından vazgeçmeyecektir. Fakat bu her şeye iyi geldiği saptanan ağaca yaklaşmak için çok tehlikeli geçitlerden geçmek gerekmektedir. Öte taraftan ağacın sırrı gizli bir ok ucunda gizlidir. İşte yürekli kâşif Lily artık, bütün bu sorulara birden vakit kaybetmeden yanıt bulmak ve onları da birer birer hayata geçirmek zorunda kalacaktır. İşte bunu başarması için de kararlılığını kullanarak hareket etmesi son derece önemli bir konudur. Universal Pictures tarafından önümüzdeki yaz sezonunda vizyona girmesi beklenen sinema filmi, gişe rekoru kıracak yapımlardan birisi olacağı gözüyle bakılan sıra dışı yapımlardan birisi olarak gerçekten de merak edilen özelliğini korumaya devam ediyor.

 
• Aquaman 2 (15 Aralık 2019) Yönetmenliğini yine James Wan’ın üstleneceği ABD yapımı filmin henüz konusu netlik kazanmasa da ilk filmin devamı olarak karşımıza çıkıyor. Su Adam olarak karşımıza çıkan ve de aksiyon yapımlarının önde gelen şirketi Warner Bros tarafından beyazperdeye taşınan yapım olması bakımından düşünüldüğü zaman son derece öne çıkan yapımlardan birisi olarak kendini gösteriyor. Aynı zamanda sualtı dünyasının da gizemlerle dolu hayatını izleyicileriyle bir kez daha buluşturarak denizaltında yaşanan esrarengiz yaşam öyküsünün aktarıldığı sıra dışı yapım. Yine suyun yaşam kaynağı olarak insanların hayatta kalabilmesi adına ne denli önemli bir alan olduklarına işaret etmesi açısından da yine mutlak surette izlenmesi gereken filmler arasındaki yerini koruyor. Ortada duran tüm bu özelliklerine yönelik olarak değerlendirildiği zaman gerçekten de fark yaratan sıra dışı yapımlardan birisi olma özelliğiyle her anlamda öne çıkmaya devam ettiğini kesinlikle ele almamız gerekir.

 
• Ölmek İçin Zaman Yok (3 Nisan 2020) Hollywood (Amerikan sineması) sinemasının kült filmlerinden birisi haline gelen James Bond yapımlarından bir diğeri bu kez ABD – İngiltere ortak yapım özelliğiyle karşımıza çıkıyor. James Bond rolüne Daniel Craig’in hayat vereceği söz konusu bu yapımda tam da huzurlu, sakin bir hayata kavuştum derken başına beklenmedik bir zamanda yeniden yeni olaylar bela olacaktır. CIA teşkilatının en özverili çalışan usta ajanı James Bond, teşkilatın en üst düzey görevlerine getirilmiştir. Ancak bu kez işi pek de kolay lokma olmayacaktır. Çünkü mücadele edilen çete son derece güçlü silahlarla donatılmış olarak CIA ajanıyla mücadele etmek zorunda kalacaktır. Bond bu çıkmazdan kurtulmak ve geçmişteki deneyimlerini de dikkate alarak hareket etmek zorunluluğunda bulunuyor. Bunun için teknolojik silahları da kullanarak hareket etmesi gerekir. James Bond, CIA teşkilatından emekli olmasının ardından huzurlu bir yaşam düşüncesiyle gözden uzaklara Jamaika ülkesine taşınmaya karar verir. Lakin günlerden bir gün kendisine eski ahbabı Felix’ten telefon gelir. Felix kendisine mutlaka yardımcı olması gerektiğini bildirerek Amerikanın önde gelen bilim adamlarından birisinin insan kaçakçılığı ve organize suç örgütü ekiplerince gizlice kaçırıldıklarını ihbar eder. İşte Bond bu kez yeniden iş başına geçecek ve Jamaika’daki adeta tatil gibi yaşamı terk ederek yeniden görevinin başında olacaktır. Aksiyon tutkunlarının klasik filmi haline gelmiş James Bond filminin bir yenisi 2020 yılında vizyona girecek.

 
• G.I. Joe 3 (16 Ekim 2020) Bruce Wills ve Dwayne Johnson gibi Amerika’nın iki büyük Hollywood yıldızını bir araya getiren sinema filminin devam filmi olarak vizyona giriyor. Universal Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen sinema filminde G.I. Joe ekibinin bu kez Cobra ekibiyle mücadelesi beyazperdeye aktarılıyor. Cobra örgütü yasa dışı yollarla kimyasal ve nükleer silah üretimi gerçekleştirme yolunda birbirinden başarılı proje üstüne proje geliştirerek Amerikan savunma sanayisini tehdit etmeye hazırlanıyor. Elbette G.I. Joe ekibinin bu duruma derhal müdahale ederek yasa dışı ateşli silah üretimini tamamen durdurması gerekmektedir. Fakat bunu gerçekleştirmesi öyle göründüğü kadar kesinlikle kolay olmayacaktır.

 
• Bloodshot : Durdurulamaz Güç (21 Şubat 2020) Aksiyon tutkunlarının ölümle nanoteknoloji arasındaki bağıntıyı çözmek için tam iki buçuk saat boyunca akıl yürütecekleri ve bunu başarmakta da son derece zorlanacakları sıra dışı yapım olarak karşımıza çıkıyor. Ray Garrison denizcilikle uğraşan bir kişidir. Hem kendisi hem de karısı kimlikleri tespit edilemeyen bir grup tarafından öldürülür. Bu ölüm geniş yankı uyandırır. Bu ölümün ardındaki sır perdesinin aralanması ise zengin ve son derece varlıklı bilim heyetine nasip olacaktır. Bilim heyeti nanoteknoloji yöntemini kullanarak ölmüş bedenleri yeniden hayata geçirir. Fakat yeniden hayata dönen Ray Garrison ve eşi geçmişe dair hiçbir şey hatırlamaz. Çünkü hafızaları da bu yeniden dirilişle birlikte sıfırlanmıştır. Fakat Ray Garrison için kendisini sorgulaması ve geçmişe dair hiçbir şey hatırlamıyor olması tamamen ilginç bir durum olarak sorun olarak görülecektir. İşte bunun için kendisi de nanoteknoloji ekibiyle birlikte sürekli daha çok görev almaya karar verir. Ve hem kendisini hem de karısını ölüme sürükleyen kişileri tespit ettiği an artık yazgı yeniden yazılmak üzere değişecektir. Çünkü ünlü denizci artık, tam manasıyla durdurulamaz bir güç haline gelmiştir.

 
• Terminatör : Kara Kader (1 Kasım 2019) Uzun bir aradan sonra Terminatör serisiyle beyazperdeye yeniden merhaba diyen Arnold Schwarzenegger Terminatör rolüyle karşımıza çıkarken onun karşısında bu kez Rev-9 askeri teçhizatla adeta ölümsüz hale gelen Gabriel Luna yer alıyor. Hollywood sinemasının yılların güzelliğini gölgeleyemediği sanatçısı Linda Hamilton da yine bu Terminatör filminde mutlak surette görev alan oyunculardan birisidir. Filmin konusuna gelecek olursak Dani Ramos kardeşi ve babasıyla birlikte Mexico City’de yaşamını kendi halinde sürdürmektedir. Rev-9 adlı süper özelliklerle askeri teçhizatla donanmış bir terminatör onu öldürmek üzere yola koyulur. Dani’ye bu zorlu düşmanı karşısında tıpkı onun gibi geçmişten gelen ve gelecekteki bütün askeri teçhizatla donanmış süper özelliklere sahip Grace ve Sarah Cannor yardım edebilecektir. Aksiyon tutkunlarının klasik yapım olarak vazgeçemedikleri sıra dışı yapımın vizyona girmesine çok az bir süre kaldı. La Casa De Papel 4. Sezon izle

 
• Parazit (1 Kasım 2019) Güney Kore yapımı sinema filmi konforla gelen esaret ve tehdidin aileler üzerinden sembolize edilerek beyazperdeye taşındığı sıra dışı yapım olarak karşımıza çıkıyor. Filmin konusuna gelecek olursak bir tarafta lüks bir yaşam süren ve servet içerisinde yaşamını sürdüren Park ailesi bulunurken öte tarafta çoğu zaman sokakta yaşamını devam ettirme zorunluluğu bulunan ve sürekli olarak dışlanan Kim ailesinin yaşamının kesiştiği sinema filmidir. Fakat Kim ailesi sanattaki üstün zekasını sanata düşkün olan Park ailesine aktarmak misyonunu üstlenir. Bunun için Park ailesinin evine konuk olurlar ve Park ailesinin biricik çocuğuna klasik müzik eğitimi vermekle görevlendirilirler. Ancak işler sanıldığı gibi olmayacaktır.

 
• Ajanlar İş Başında (10 Ocak 2020) Animasyon – aksiyon türü sinema filmi olarak ABD yapımıdır. Filmde birbirine zıt iki ajanın bu zıtlıklarından güç alarak dünyayı daha iyi hale getirmek için neler yapabileceklerini konu ediniyor. Lance Steling hem üstün dehası hem de insanlarla kolayca sosyalleşebilmesi gibi yeteneklerinden hareketle uluslararası casusluğun aranan isimlerinden birisidir. Zaten ajanlık artık, onun için gündelik işlerden birisi haline gelmiştir. Bunun yanı sıra genç Walter ise tecrübesiz olmasından ötürü Lance kadar sosyal değildir ve girdiği sosyal çevreyle bütünleşip olayları çözmesi bir hayli güçtür. Ama o da bilimsel buluşlar üzerinde Lance’yi adeta kıskandırmaktadır. Şimdi bu ikili ya birbirine rakip olacak ya da güçlerini birleştirip dünyayı kurtaracaktır…