Ulthera Nedir?

Ulthera Nedir?
15 Şubat 2024 14:32

Ulthera, cildin sıkılaşmasını ve yüz ve boyun sarkmasını önlemek için FDA onaylı, non-invaziv bir ultrason terapisidir. Bu prosedürden sonra cilt daha genç ve yenilenmiş görünecektir. Ulthera, ses dalgalarının cilt altındaki dokulara odaklanmasıyla cilt altı dokularda kolajen üretimini artırır. Kolaj üretimi arttıkça, cilt daha sıkı ve genç görünecektir.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Ulthera tedavisinde ultrason enerjisi doğrudan cildin altına uygulanır. Bu enerji, daha derin cilt katmanlarına ulaşmadan zarar vermez. İşlem sırasında hastalar tipik olarak hafif bir sıcaklık hissetmektedirler ve ulthera fiyatı tedavisi oldukça ucuz ve uygulanan alana bağlı olarak otuz ila altmış dakika sürer.

Ulthera tedavisi, tedavi edilecek bölgeye ultrason jel uygulanmasını içerir. Cilt altı dokuları uzman tarafından ultrasonla incelenir.

Belirli bir derinlikteki cilt altı dokuya ultrason enerjisi uygulanır.

Enerji, cilt altı dokuların kolajen üretmesini sağlar.

Hasta operasyondan sonra normal hayatına dönebilir.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Ulthera, gevşemiş veya sarkmış ciltler için idealdir. 30’lu ve 40’lı yaşlarda cilt elastikiyeti düşer. Ulthera tedavisi, her yaştan insan için faydalı olabilir.

Ulthera, cilt elastikiyetini kaybetmeyenler için ideal bir seçimdir.

Yüzünde veya boyun bölgesinde sarkma meydana gelmiş ancak cildini sıkılaştırmak isteyen kişiler

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

G5 masajı, etkili titreşimlerle uygulanır. Temel hedef, cilt ve cilt altı dokusunu harekete geçirerek sirkülasyonu artırmaktır. Bu masaj yöntemi, hem estetik hem de medikal tedaviler için sıklıkla tercih edilir. G5 masajı, kas gevşetme, lenf drenajı, selülit, cilt sıkılaştırma ve sporcu rehabilitasyonu gibi terapötik alanlarda da etkilidir.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

G5 masajı son derece faydalıdır. Bu derinlemesine masaj sayesinde cilt yenilenir ve canlandırılır. Daha fazla cilt altı dolaşım, dokuların daha hızlı oksijenlenmesini ve beslenmesini sağlar ayrıca g5 masajı cildin daha sağlıklı ve daha parlak görünmesini sağlar ve aynı zamanda selülitleri azaltır. Ayrıca kas spazmlarını ve ağrılarını azaltır, lenf drenajını kolaylaştırır ve ödem giderilmesine yardımcı olur. Vücutta biriken fazla sıvı bu şekilde atılır.

G5 Masajı Fiyatları

G5 masajı fiyatlarının birkaç nedenden etkilenmesi muhtemeldir. Uygulanacak bölgenin büyüklüğü, seans süresi, merkezin konumu ve kalitesi ve kullanılan cihazın markası ve modeli, bir cihazın fiyatını etkileyebilecek faktörlerden bazılarıdır. Fiyatları etkileyen bir diğer faktör de müşterilerin ihtiyaçları ve beklentilerine göre özelleştirilmiş paketler sunmaktır. G5 masajı hizmeti almayı düşünen kişiler, genel bir fiyat aralığından bahsetmek yerine doğrudan güzellik ve sağlık merkezleriyle iletişim kurmalıdır.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk lipoliz, bir estetik tedavi yöntemidir ve vücuttaki fazla yağların dondurularak parçalanmasını ve daha sonra doğal olarak vücuttan atılmasını sağlar ayrıca soğuk lipoliz cerrahi olmayan yağ azaltma yöntemlerinden biridir ve düşük sıcaklıkta kontrollü bir enerji kullanılarak belirli yağ hücrelerini hedeflemek için kullanılır. Soğuk lipoliz, yağ hücrelerinin işlevlerini kaybetmesine neden olur. Bu nedenle, vücut doğal olarak yağ hücrelerini atar.

Soğuk Lipoliz Etkisi Ne Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

Değişiklikler, soğuk lipoliz tedavisi başladığında görülmeye başlar, ancak ilk seanstan sonraki birkaç hafta içinde görülmeye başlar. İki ila dört ay sonra tedavi en iyi sonuçlara ulaşır. Uygulanacak bölgenin büyüklüğü, yağın kalınlığı ve kişinin beklentileri seans sayısını etkiler. Birkaç seans arasında genellikle en iyi sonuçlar elde edilir. Ancak uzman bir doktor, gerekli seans sayısını belirlemelidir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Soğuk lipoliz tedavisi, vücudun farklı bölgelerine uygulanabilir. En sık, karın, bel, sırt, bacaklar ve çene altı gibi karın, bel ve sırt bölgelerinde bulunur. Bununla birlikte, bu, tekniğin sadece bu alanlarda kullanılabileceği anlamına gelmez. İstenmeyen yağ birikimlerinin bulunduğu birçok bölgede soğuk lipoliz yöntemi etkili bir şekilde kullanılabilir.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Soğuk lipoliz olarak bilinen non-invaziv bir estetik tedavi yöntemi, yağ hücrelerinin dondurulması yoluyla doğal olarak parçalanmasını sağlayarak estetik sonuçları iyileştirmek için kullanılır. Uygulanacak bölgenin boyutu ve yağ tabakasının kalınlığı, tedavinin kaç seans süreceğini etkiler.

Tek bir seansta birçok kişi net sonuçlar görebilir, ancak bazı insanlar istedikleri sonuçları almak için birden fazla seans ihtiyaç duyarlar. Önerilen seans sayısı ile ilgili olarak bir estetik uzmanına danışmanız gerekir. Bununla birlikte, bir ila üç seans arasında en iyi sonuçlar görülmektedir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Soğuk lipoliz fiyatlarını etkileyen çok sayıda değişken vardır. Bu faktörlerden bazıları, uygulama yapılacak yerin büyüklüğü, merkezin konumu ve prestiji, kullanılan cihazın markası ve modeli ve gereken seansların miktarıdır.

Farklı klinikler, birden fazla seans için aynı ücreti talep edebilir. Daha ayrıntılı fiyat bilgisi almak için estetik tedavi sunan estetik merkezlerle veya kliniklerle doğrudan iletişime geçmek en iyisidir. Bununla birlikte, kliniğin kalitesi, doktorun deneyimi ve tedavinin maliyeti çok önemlidir.