Fethiye Göcek’te Kiralık Tekne & Yat Tatili

Fethiye Göcek’te Kiralık Tekne & Yat Tatili
21 Mart 2024 15:29

Ada Yacht Sailing Fethiye tekne kiralama hizmetlerini kaptanlı ve kaptansız seçeneklerle alabilirsiniz. Güvenli rezervasyon olanağı sunan ekibimiz, müşterilerine gerçekten memnun kalacakları bir deneyim yaşatmaktadır. Ege ve Akdeniz rotalarından kolayca seçim yaparak hızlı kiralama olanaklarından faydalanabilirsiniz.

Ada Yacht Sailing Rezervasyon Takip

 

Sitemizde rezervasyon yaptıran müşterilerimiz bunu takip etmek istediklerinde kolayca sağlamaktadır.  Online rezervasyonları adayachtsailing.com üzerinde yer alan “Rezervasyon Takip” bölümünü kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

  • Rezervasyon takip sayfasından sonuç alabilmek için öncelikle rezervasyon kodunu almış olmak gerekmektedir. Kod, rezervasyon esnasında size verilen bir kod olup, bu sayfadaki boşluğa kolayca yazılacaktır.
  • Ekrana kodu yazdıktan sonra e mail adres bilgilerinizi girmelisiniz. Mail bilginizin gerçek bir iletişim adresi olması gerekmektedir. Göcek tekne kiralama rezervasyonunda detaylı bilgiler buraya gönderilmektedir.
  • Formu gönder butonuna bastığınızda istediğiniz bilgiler karşınıza çıkacaktır. Şayet sayfada sorun olduğunu düşünüyorsanız, Ada Yacht Sailing canlı destek birimine bağlanabilirsiniz. Canlı destek ekibimiz, en kısa sürede sizlere yanıt vermek üzere hattın diğer tarafında bekliyor olacaktır.

Telefonla iletişim kurmak istediğinizde vermiş olduğumuz +90 535 624 85 57 numarasını kullanabilirsiniz. Bu telefon numarası Türkçe iletişim hattı isteyenlere yöneliktir. İngilizce iletişime geçmek istediğinizde +90 530 590 89 23 hattı üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Tekne Yat Tatili %5 İndirim

 

Ada Yacht Sailing tekne kiralama aşamasında karar vereceklere özel birbirinden özel indirimler sunuyoruz. İndirimli tekneleri incelemek için adayachtsailing.com “İndirim Fırsatları” bölümüne gelebilirsiniz. Sayfa üzerinde karşınıza çıkan tüm indirimli teknelerden Göcek Fethiye gibi seçeneklere odaklanabilirsiniz.

  • Bir Deniz Masalı Gulet
  • Limonata Gulet
  • Lady Yağmur Gulet
  • Abacus 70 Motoryat
  • Perdue Gulet

Günübirlik Fethiye Yat Kiralama yapacaklar için  %5 civarında indirimler gerçekleşmektedir. Daha fazla tekne modelini sayfamız üzerinde detaylı şekilde görebilirsiniz. Tekne modellerini seçerken ne tür bir organizasyon istediğiniz ve toplam kişi sayısı önemli olacaktır.  Kurumsal organizasyon kapsamındaki tatil rotaları için daha geniş tekne modelleri seçebilirsiniz.

Ada Yacht Sailing Mavi Tur

 

Ada Yacht Sailing tekne kiralama talepleriniz, profesyonel bir ekip tarafından karşılanmaktadır. Hazırlık aşamasında rotanıza uygun seçenekleri sunarak unutamayacağınız mavi tur hazırlıkları yapıyoruz. Hemen tarih seçimi yaparak dilediğiniz tatil rotasını tarafımıza aktarabilirsiniz.

Mavi yolculukta tarih seçerken gidiş ve dönüş hesaplaması konusunda net olmanızı öneriyoruz. Esnek tarih durumlarında ise baştan bunu belirtmeniz gerekmektedir. Tahmini hava koşulları bakımından tüm süreçte hassas önlemler almamız adına iletişime geçmekteyiz. Bahar ve yaz sonu aralığında çıkacağınız mavi turlarla farklı bir enerji hayata dahil olacaktır.

Ada Yacht Sailing Özel Yat Kiralama

 

Her şey dahil turlar, gulet kiralama ve motor yat kiralama seçeneklerini Ada Yacht Sailing farkıyla bulabilirsiniz. Özel etkinliklerde en iyi organizasyonları elde etmek için geniş yat kiralama hizmetlerimizi alabilirsiniz.

Başlangıçta rezervasyon yaptırarak erken ödeme avantajlarından faydalanmanızı öneriyoruz. Tur bedeline ve tekne özelliğine göre %45 oranında ilk ödemenizi yaparak kalanı da tatil gününde verebilirsiniz.

Göcek’te Yat Tatili Avantajları

 

Fethiye ve Göcek civarında yat tatili yapmak, hayata güzel bir başlangıç olabilir. Çok sayıda koy bu bölgede toplandığı için her koyda yeni bir tarihi esintiye şahitlik edebilirsiniz. Antik deniz altı kalıntıları, berrak sular ve daha fazlası sizler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Kısa bir süre içinde çok sayıda yeri keşfetmek için Göcek yat turlarını kaçırmamalısınız. Birbirinden güzel teknelerle beraber uygun fiyatlara koy gezileri yapabilirsiniz. Su sporları, doğa gezileri ve daha birçok etkinliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bekleme noktalarında kendiniz ve sevdikleriniz için özel hediyeler alabilirsiniz. Ada Yacht Sailing kiralık tekne başvurularınızı şimdiden yapabilirsiniz.