CHP Adıyaman Kurultay Delegeleri de değişim dedi

CHP Adıyaman Kurultay Delegeleri de değişim dedi
23 Temmuz 2018 19:30

CHP Adıyaman il genel Meclis Üyesi Mahmut Nedim Evli ve Adıyaman kurultay delegeleri de değişim diyerek bir basın açıklaması yaptılar.
 

 İşte Adıyaman Kurultay Delegeleri’nim basın açıklaması;

 

Basına ve Kamuoyu’na,
24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası mevcut iktidarda rejim değişikliğine gidilmiş,dünyada eşi ve benzeri bulunmayan, fren ve denetleme mekanizması olmayan bir başkanlık sistemine geçilerek demokratik hukuk devleti niteliği ve Cumhuriyet kazanımları ortadan kaldırılarak tek adama teslim edilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim sürecini sorgulamak, bu zorlu süreçte Cumhuriyet değer ve ilkelerini yeniden kazanabilmek; parlamenter, demokratik, laik, sosyal, hukuk devletini hayata geçirebilmek için partimizin bir değişime ve yeniliğe ihtiyaç duyulmuştur.

Partimiz içinde demokratik teamüller hayata geçirilerek, halkımızin umut duyduğu Cumhuriyet Halk Partisinde halkın sorunlarına çözüm oluşturan politikalar temel hedefimizdir.
Parti tabanimizin ve secmenlerimizin değişim ve dönüşümden yana olduğunu, bu degisim ve dönüşümün olmadığı sürece partimizin iktidar olamayacağını biz Cumhuriyet Halk Partisi aşağıda ismi geçen Adıyaman Kurultay Delegeleri olarak halkimizin ve seçmenlerimizin beklentisi doğrultusunda hareket edeceğimizi bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Mahmut Nedim Evli
Ziya Ulutaş
Av Zeynep Saya
Abuzer Tanrıverdi

 

ı