Antalya Bungalow Otel Babylontown

Antalya Bungalow Otel Babylontown
28 Aralık 2023 10:35

Antalya Bungalow Otel, Antalya kentine gelip sıradışı bir otel ve tatil arayanlar için özel konsepti ile domino etkisi yaratan bir turizm işletmesidir. Aşağıda verilen detaylardan da görüleceği gibi bir bungalow otelde olması gereken tüm özellikleri ile taşır. Otel Olimpos’ta tatil yapmak isteyenler için de doğru tercihtir.

Antalya Bungalow Otel Kumluca bölgesinde olup, denize yürüyerek gidilebilir. Olimpos da yürüme mesafesinde olup sadece 2 km uzaklıktadır. Ulaşım son derece kolaydır. Otel çam ağaçlarının arasında yer alır. Yeşilin tüm tonlarını burada görmek mümkündür.

r1

Antalya Bungalow Otelin Başlıca Özellikleri

Antalya Bungalow Otel her biri birbirinden bağımsız olan 32 yapıdan oluşur. Yapıların kendi özel balkon ve verandaları da vardır. Binalar iki katlıdır. Otelin tam orta yerinde alttan ısıtmalı bir açık yüzme havuzu vardır. Ayrıca bir de çocuk havuzu vardır. Güvenli turizm işletmesi sertifikasına sahiptir. Otelin odalarında televizyon, mini bar, klima, dolap, oturma alanı gibi tüm bölümler yer alır. Tüm otel genelinde ücretsiz Wi Fi hizmeti de mevcuttur. Yine tesis bünyesinde klima içilmeyen odalar da bulunur. Kişiler istedikleri gibi seçim yapabilirler.

Antalya Bungalow Otel ekoturizmin en güzel işletmelerinden bir tanesidir. Turizm alanında eğitimli ve deneyimli profesyoneller tarafından hizmetler gerçekleştirilir. Müşteri memnuniyetini son derece önemseyen bir işletmecilik anlayışı vardır. Otelde sürekli DJ performansları da günün belli saatleri arasında gelen misafirlere keyifli vakit geçirtir. Ayrıca otelin geniş bir yemek menüsü vardır.

r2

Antalya Bungalow Otel Fiyatları

Antalya Bungalow Otel fiyatları için söylenebilecek olan en temel şey bütçe dostu olduğudur. Kişilerin ekonomik seviyesi ne olursa olsun yılın her mevsimi rahatlıkla kalabilirler. Otelin fiyatları diğer otellerde olduğu hangi zaman diliminde kalındığı ve kaç kişi kaldığına göre değişir. Gruplara, sürekli gelen misafirlere özel indirimler vardır. Bunun yanı sıra 6 yaş ve altı çocuklar ücretsiz konaklama yapabilir. Ayrıca erken rezervasyon dönemlerinde de özel indirimler mevcuttur.

Antalya Bungalow Otel konaklama ücretleri nakit, kartla ya da otelin hesap numarasına havale olarak gerçekleştirilebilir. Tercih tamamı ile kişilerin kendisine kalmış durumdadır.

 

Babylontown.com.tr her zaman sizler için daha iyisini sunar.