Son çıkan oyunlar

Son çıkan oyunlar
8 Aralık 2017 09:41

Oyun sektörü bilişim sektörünün en çok ilgi gören alanlarından bir tanesi.

 

 

Çok büyük yatırımların yapıldığı bu sektörde her yıl onlarca yeni  veya yeni sürüm oyunlar piyasaya sunulmaktadır. Sizde iyi bir oyun takipçisiyseniz oyun oynayabilmek için her yıl binlerce lirayı gözden çıkarmanız gerekmektedir. Son çıkan oyunların hemen hemen tamamı ücretli ve bir oyun fiyatı neredeyse 300 400 Tl civarlarını bulabilmektedir. Haliyle yeni çıkan oyunları oynamak çok pahalı bir zevk olmaya başlamıştır. Eğer tüm bu ücretli oyunlara internetin aralık kapısı torrent sitelerinden ücretsiz sahip olmak isterseniz torrent oyun indir ile ücretsiz bir şekilde download etme ayrıcalığına sahip olabilir ve okadar oyun için nerden bütçe bulacağım diye düşünmenize gerek kalmayacaktır.

 

Her emeğin karşılığını elbette vermek gerekir lakin bu piyasada bir oyun için yüzlerce lira ödemek zorundasınız ve buda neredeyse hiç oyun oynayamayacağınız anlamına gelmektedir. Ayrıca oyun indir ile oyunları indirdikten sonra oyun içi itemlar ile yine oyuna ödeme yapabilmektesiniz ve oyunu geliştirmede bir çok geliştirici satın alarak yazılımcılara destek olabilmektesiniz.

 

Sahip olmak istediğiniz tüm oyunlara bir tık ayrıcalığıyla full oyun indir sitesindeki torrent dosyalarını indirerek torrent programı ile oyunu paylaşanlardan ücretsiz bir şekilde sizde sahip olabilirsiniz. Haydi hangi oyunu istiyorsan oyuna sahip ol ve bilgisayarının başına geç.