Programın içeriğinde neler var?

Programın içeriğinde neler var?
15 Eylül 2017 11:55

Kısa bir süre önce ekranlarda tanınan ve samimi tavırlarıyla herkesin özellikle de ev hanımlarının dikkatini çeken Nursel Ergin, yapmış olduğu yemek programıyla da çok büyük izleyici kitlesine ulaşmıştır.

 

 

Programın ana teması yemek olmasına rağmen bunun yanında her gün farklı konular işleyerek halkı bilinçlendirmeyi amaçlaması da dikkat çeken bir özellik. Programın büyük bir bölümü farklı şehirlerden başvuru yapıp seçilen ve sunucunun bizzat kendi evine davet edilen seyircilerin kendi yörelerini tanıtacakları ya da en iyi bildikleri yemeği yapmalarına ayrılmıştır. Yaklaşık 2 saatlik bir zaman diliminde evlerimize konuk olan Nurselle Evin Tadı, farklı konularıyla da bizleri bilgilendirmektedir. Programında sağlıktan, aşktan, dini konulardan, tasavvuftan, beslenmeden ve çok daha farklı konulardan bahsederek daha fazla insanın bilinçlenmesini amaçlamaktadır.

 

Kısa Zamanda Çok Fazla İzleyici Kitlesi

 

Televizyon ekranlarının kısa zamanda sevilen yüzü haline gelen Nursel Ergin, yemek ve pasta tariflerinin yanı sıra her gün çağırdığı faklı konu ve konuklarıyla yeni yayın döneminde de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Her yeni dönemde yeni bir konsept ile karşımıza çıkan sunucunun bu dönem yapacakları merakla bekleniyor. Bu sezon programın adının değişerek Nurselle Evin Tadı Bugün olsa da içerik aynı kalmıştır. Programı evinden seyircisiyle buluşturan sunucu, kendi motoruyla bizzat pazara gidip malzemeleri alması gibi daha birçok hayatın içinden gerçekleri seyircisiyle paylaşmaktadır. Bu sezon sunucunun makyaj ve kostüm uyarlamasını kendi kızı yapmaktadır. Otantik ortamlardan ve doğal yaşamdan son derece memnun olan Nursel, evinin dizaynını da o şekilde yaparak izleyici karşısına çıkmaktadır.

 

Her Gün Farklı Konu Ve Konuklar

 

Programda sadece konuklar Nursel’in evine gelmiyor bazı günlerde sunucunun izleyicilerin evine gittiğine de şahit oluyoruz. Hatta gittiği evde ev sahiplerinin hayat hikayelerinden küçük kesitler sunan program sunucusu, konuklarının her zaman yapmak istediği ama yapamadığı bir şey olduğunda gerçekleştirerek izleyicilerini şaşırtmayı da seviyor. Yemek konusunda son derece tecrübeli ve bilgili olduğunu gördüğümüz sunucu, farklı yörelerden izleyiciler ile birlikte kendisi de çok değişik şeyler öğrenmekte ve bunları ilerleyen programlarda kullanmaktadır.