Paykasa Satın Al

Paykasa Satın Al
4 Ocak 2019 16:07

Paykasa Satın al, Bugün binlerce kişi tarafından tercih edilen paykasa, internet üzerinden işlem yapabilmenin mümkün olduğu sistemlerdendir. İnternetin her eve girmesinin ardından alışverişten oyuna, bahisten eğitim almaya kadar pek çok şeyi evden dışarı çıkmadan gerçekleştirebilmek mümkündür. Ne var ki tüm bu işlemlerin her biri için para yatırmak gerekmektedir. Bunun için de sizi tehdit etmeyen, güvenliğinizi riske sokmayan adımları atmanız önerilmektedir. Özellikle internette ödeme yapmak pek çok açıdan büyük risk taşımaktadır.

 

Paykasa satın alma konusunda tereddüt eden kişiler hem kolay hem de güvenli olduğu için rahatlıkla temin edebilmektedirler. İstediğiniz an dilediğiniz gibi paykasa alabilir, kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu konuda büyük faydaları olduğu söylenebilmektedir.

 

Paykasa Nasıl Satın Alınır?

 

Paykasa satın alabilmek için öncelikle satım yapan adresleri bulmanız gerekmektedir. Her geçen gün biraz daha yaygınlaşan paykasa kullanımı, satış adreslerinin de artmasını sağlamaktadır. Dolayısıyla paykasa satın alabilmek için bu adreslerden herhangi birini tercih etmek mümkün olmaktadır.

 

Tercih ettiğiniz adrese güvenmeniz halinde üyelik işlemlerinizi tamamlamanız istenmektedir. Size ulaşılması için ulaşım bilgileri ve kişisel bilgilerinizi girdikten sonra onay vermeli ve sisteme kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. Bunun arkasından alım yapacağınız kart limitini seçmelisiniz. Sonrasında para yatırmanız ve onay almanız yeterli olmaktadır.

 

Paykasa Ne Kadara Alınır?

 

Paykasa kartların kendi içinde limitleri olduğu unutulmamalıdır. Her kullanıcı kendi hesabına uygun olan limiti almalı ve buna göre fiyatları bilmelidir. Bu bakımdan kaydınızı olduğunuz siteden paykasa almadan önce müşteri hizmetlerini aramalısınız. Müşteri hizmetleri size güncel olan fiyatları söyleyecek ve buna göre alım yapmanızı isteyecektir.

 

Güncel fiyatlar en az kart limiti ile en yüksek kart limiti arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük kart limitinin ücreti 82 TL olurken en fazla olan paykasa kart al limitinin fiyatı 6955 TL olarak bilinmektedir. Dolayısıyla alım öncesinde hangi limiti seçeneğinize karar vermiş olmanız önemlidir.

 

Paykasa Kart Limitleri

 

Paykasa kart limitleri, 10 Euro limitli en düşük karttan başlamaktadır. Henüz ilk kez paykasa kart kullanacak olan kişilerin birçoğu 10, 15, 20 ve 25 Euro limitli olan paykasa kartlardan paykasaodeme.com adresinden satın alabilirsiniz. Daha sonra işlevini ve kullanımını öğrendikten sonra 30, 50, 60 ve 100 Euro limitli paykasa kartlar tercih edilmektedir.

 

En yüksek limite sahip olan paykasa kartlar ise 150, 200, 250 ve 1000 Euro limitli paykasa kartlardır. Bu kartlar birçok kişi tarafından satın alınmakta ve kullanılmaktadır.

 

Paykasa Kart Satın Almak Zor mu?

 

Paykasa kart satın almanın hiçbir şekilde zorluğu yoktur. Yapılması gereken ilk iş, hangi kartı alacağınıza karar vermek daha sonra elinizdeki parayı nasıl yatıracağınızı öğrenmektir. Kart satın alabilmek için size verilen hesap numarasına para yatırmanız istenmektedir.

 

Para aktarımını sağladıktan sonra sistem size onay gönderecektir. Onaylanma işleminin ardından 16 haneye sahip numaranız teslim edilecektir. Bu numarayı kimseyle paylaşmamalı, içerisinde bulunan limit sona erene dek kullanmalısınız. Sonrasında kart kendiliğinden devre dışı kalacaktır.