Oktay Vural’dan çok tartışılacak iddia

Oktay Vural’dan çok tartışılacak iddia
26 Aralık 2014 16:32

TİB binasındaki dinleme verilerinin gömülmesi önerisine sert çıkan MHP’li Oktay Vural, AK Saray’la ilgili de çok tartışılacak bir iddiada bulundu.

 

 

TBMM’de açıklamalarda bulunan Oktay Vural, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı binasındaki dinleme verilerinin gömüleceği iddiasının sorması üzerine Vural, “Niye gömüyorsunuz? Kim ne yaptı millet öğrensin” dedi.

 

 

TİB ile ilgili skandal bir iddia ortaya atan Vural “TİB’in karşısında okulda gece 11′de siyah arabalarla hangi CD’lerin kime teslim edildiğinin öğrenilmesinden mi korkuyorsunuz?” diye sordu.

 

 

Konuyu Ak Saray’a getiren Vural, odalarda yasa dışı dinleme yapıldığı imasında bulundu. Oktay Vural sözlerini şöyle devam ettirdi:

 

 

“Odalarının sayısı bilinmeyen Saray’da neler oluyor? Bu odalarda neler var ziyaret etmek için açsınlar. Bu odalarda hangi ekipmanlar çalışıyor, hangi cihazlar var görelim. Acaba bu odalarda başka kimler var? Teknik hangi ekipmanlar var ve ne için kullanılıyor? Gelin hep beraber bu odaların kapısını açın ve buralarda neler yapılıyor millet görsün.”