La Casa De Papel izleyicileri artıyor

La Casa De Papel izleyicileri artıyor
9 Mayıs 2018 18:03

Sevilen dizi şöhretini İspanya dışına taşımayı başarırken, Türkiye’de de oldukça sadık bir izleyici kitlesi var.

 

 

 

Online yayın servisi Netflix her yıl giderek büyüyor ve hitap ettiği kitle de ülkeler arasında yayılıyor. Bölgelere göre farklı içeriklerler hazırlayan, yatırımlarını arttıran Netflix’in özellikle orijinal dizileri epey ses getiriyor. Bunlardan birisi de İspanya yapımı La Casa De Papel olurken, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında sessiz sedasız başlamıştı.

 

Alex Pina tarafından hazırlanan ve başrollerinde Ursula Corbero, Itziar Ituno, Alvaro Morte gibi tanınmış İspanyol oyuncuların yer aldığı Netflix dizisi bir soygun hikâyesi fakat hiç de sıradan değil! Yabancı dizi izle siteleri arasında başarılı bir seçenek olan Dizimag üzerinde de online olarak yayınlanan La Casa De Papel tüm dünyada ilgiyle izleniyor.

 

Sevilen Netflix dizisi şöhretini İspanya dışına taşımayı başarırken, Türkiye’de de oldukça sadık bir izleyici kitlesi var ve yer yer haberlerde ismine rastlıyoruz. IMDB üzerinde onbinlerce kişinin oyuyla yüksek bir puana erişen, hatta gelmiş geçmiş en iyi TV dizileri arasında gösterilen yapım aynı zamanda şimdiye kadar 3 ödül kazandı, 12 ödüle de aday gösterildi.

 

Yabancı dizi izle sitesi Dizimag’de de bulunan La Casa De Papel son derece zeki bir senaryo, ayrıntılı işlenmiş karakter öyküleri barındırıyor. Hatta öyle ki pek çok kişi dizinin film dahi olabileceğini düşünüyor. 2017’nin en iyi dizilerinden birisi olarak gösterilen yapım özellikle suç – polisiye türünü sevenlere tavsiye ediliyor. İzleyicilere de bol bol ‘ters köşe’ yaptıran, bambaşka bir soygun hikâyesi anlatan La Casa De Papel’in ilk sezonu sadece 9 bölüm sürdü.

 

Dizi ikinci bir sezonla devam ederken, bu sezon da 6 bölüm uzunluğundaydı. Şimdi ise sırada üçüncü sezon bulunuyor ve toplamda 8 bölüm olarak tasarlandı. Fakat maalesef yeni sezon için biraz daha beklemek zorundayız. Dizinin sıradaki sezonu muhtemelen 2019 yılında, yani önümüzdeki sene başlayacak.

 

IMDB’de de gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında ilk 100 sıraya giren La Casa De Papel yeni sezonla izleyicileri ekran başına kitlemeye devam edecek. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde de Dark ve Narcos gibi Netflix klasikleri arasında yerini alacak. Dizimag üzerinden la casa de papel izle seçeneğiyle dizinin heyecanına ortak olabilirsiniz.