İYİ Parti’li Aydın’dan açıklama geldi! ‘Bir takım pürüzlerle ilgili…’

İYİ Parti’li Aydın’dan açıklama geldi! ‘Bir takım pürüzlerle ilgili…’
12 Aralık 2018 15:34

İYİ Parti’den genel başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu heyet, yerel seçim ittifak görüşmeleri için CHP Genel Merkezi’ne gitti.

 

 

CHP ile İYİ Parti arasında işbirliği görüşmelerinde dün akşam büyük bir kriz yaşandığı iddia edildi. İki parti arasındaki görüşmelerin sonlandırıldığı bilgisi kulislerde dolaşırken İYİ Parti temsilcileri Koray Aydın ve Cihan Paçacı CHP Genel Merkezi’ne geldi. Aydın ve Paçacı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile göşürüken CHP temsilcileri Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın odasında bir toplantı yaptı. Kılıçdaroğlu, Paçacı ve Aydın’ın görüşmesi devam ederken Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı’nın da toplantıya katıldığı öğrenildi. Krizin Ankara, Antalya ve Balıkesir nedeniyle yaşandığı iddia ediliyor.

 

KORAY AYDIN: AKŞENER, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK

 

 

Toplantı çıkışında konuşan İYİ Parti’li Koray Aydın “Aramızda olan bir takım pürüzlerle ilgili bir takım görüşme yaptık. Akşam da Genel Başkanımız gelip sayın Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Biz bir ön görüşme yaptık genel başkanlar zaten görüşecek. Saati belli değil.” dedi.