İstanbul’da su kaçağı bulan firmalar

İstanbul’da su kaçağı bulan firmalar
20 Mayıs 2017 14:54

İstanbul su kaçağı bulan firmalar ile bahçe toprağının çamurlaşması, bahçede, yangın su borularında gibi durumlar içinde aranılacak profesyonel firmadır. Dış hat, toprak altı su kaçakları arama işlemleri için bize danışınız.

 

 

 

 

 

Yangın su tesisat borusu toprak altına ve binanın bodrum katı gibi katmanlara döşenir. Bazen bakarsınız bodrumda, bahçede su taşkını karşınızda olabilir. Su borusu patlamış, delinmiş olabilir, su kaçağı tamiri için uygun kaynak yapılmadığı için yerinden çıkmış olabilir. Evin su tesisatı ile karşılaştırıldığında biraz daha araştırılması vakit alsa da ses detektörü ile örneğin toprağın kaç metre altında olursa olsun o noktaların tam olarak araştırılarak bulunması ve sızma yapan su tesisatının onarımları için doğru noktaların seçilmesini yaparız. Her sorun bir değildir ve farklılık gösterir ve cihaz ile bu bilgileri alarak tam, kesin çözümlere ulaşabiliriz.

 

 

Sızdıran, su kaçıran demir boru su tesisatını kırmadan bulmak için ekip arkadaşlarımız desteğe hazırdır. Aslında boru türü ne olursa olsun hepsi için analizinin yapılacağı sistemlere sahibiz. Çürümüş ve pek çok yerinden su kaçıran demir su tesisatı düşünelim. Test pompası ile demir su tesisatında kaçak yapma durumu olup olmadığına bakarız. Ne kadar hızlı su basıncı düşüyor gibi çalışmalardan sonra dedektör ile tarama yapıp yerlerini buluruz. Hangi fayans veya duvar içi ise o noktadan hiçbir zarar oluşturmadan tespit işlemleri diyebiliriz. Plastik su borularında kimyasal ilaç kullanılması mümkündür. Çürümüş demir su borusunda tamirat işlemi için demir borunun kesilmesi gerekir. Metal su borusu tamiri hasar almış bölgeler kadar olacaktır. Bazen demir su tesisatını tamamen, komple değiştirme işlemi de ilerleyen vakalarda alınabilecek tedbirler arasındadır. Biz tüm önlemleri alarak sizlere de bilgi vererek adımları gerçekleştireceğiz.

 

 

Rutubetli duvar, duvarda nem, küf, leke, boya akması gibi durumlarda karşınızdaki sorun su sızıntısı olabilir. Hava çok soğuktur, yağmur mevsimindesinizdir ve ne zaman yağmur yağsa evde, apartmanda su baskını meydana gelebiliyor. Apartmanda izolasyon kaçağı meydana gelmiş olabilir. Kısacası herkesin sorunu farklı olabilir ve her su tesisatının döşenme yeri aynı değildir. Cihaz ile saptayıp, kırmadan yerini bulmada ileri teknoloji ürünleri kullanan firmamız ile garantili çözümlere ulaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi http://istanbulsukacagibulma.com/su-kacagi-tespiti.php sayfamızda yer almaktadır.