İftar Organizasyonları

İftar Organizasyonları
18 Haziran 2019 15:58

Ramazan ayında yapılan iftar organizasyonları kültürel açıdan büyük öneme sahiptir. Yılda bir ay gerçekleşen bu organizasyonların İstanbul boğazı gibi bir ortamda yapılması, organizasyon içeriğinin Ramazan ayına uygun olması oldukça keyifli saatler geçirilmesini sağlar. İftar organizasyonlarında zamanın kısıtlı olmasından dolayı yoğunluk yaşanabildiğinden en erken zamanda organizasyon yapılması önemlidir.

 

Beyaz martı iftar organizasyonları ile hem İstanbul’un tarihi güzellikleri eşliğinde tur yapılmasını hem de bütçeye uygun özel iftar menüleri ile orucun lezzetli yiyeceklerle açılmasını sağlamıştır. Katılacak kişiler menüleri belirli fiyat aralıklarına göre önceden seçip rezervasyon yaparak, teknenin kalkacağı saatte kalkış yerinde olmak durumundadır.

 

İftar Organizasyonları Hizmet İçeriği

 

Beyaz martı iftar organizasyonları iftarını teknede açacak kişiler için şık masalar kurup, görselliğe çok önem verir. İftar saati öncesi başlayan turda fasıl ekipleri müzikleri ve semazen gösterileri yapılır. Bu gösteriler tam anlamıyla bir Ramazan coşkusu yaratmaktadır. Ardından seçilen menüden ikramlık ve yemekler ile iftar açılıp sonrasında müzik gösterileri devam etmektedir. Saat 11.00- 12.00 suları arasında gösteri tamamlanır ve misafirler için keyifli bir akşam gerçekleşmiş olur. Programlar ve menüler hakkında bilgi için https://www.beyazmartidavetgemisi.com/iftar-organizasyonlari/ sayfasını ziyaret ediniz.