H&H Yön. Kur. Başk. Eroğlu’ndan 23 Nisan mesajı!

H&H Yön. Kur. Başk. Eroğlu’ndan 23 Nisan mesajı!
22 Nisan 2018 16:35

Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven EROĞLU 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

 

 

Eroğlu mesajında, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile Türk milleti için yeni ve aydınlık bir yolun kapılarının aralandığını bildirdi.

 

 

Eroğlu şunları kaydetti:

 

“23 Nisan, ulusal egemenliğimizin sembolü olmasının yanında, Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da dahil olmak üzere tüm milli bayramlarımız, bizim en önemli ulusal değerlerimizdendir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ve parlamenter rejimin temelini sembolize eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na her zamankinden daha fazla sahip çıkacağız ve her zamankinden daha büyük bir coşku ile kutlayacağız.

 

Çocuklarımızın geleceği için, Meclisimize, bağımsızlığımıza ve egemenliğimize ebediyen sahip çıkacağız. Çocuklarımızla birlikte daima Ata’mızın izinde olacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bizlere çağdaş bir devlet bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz saygı ve minnet borcuyla anıyorum.”