Gökçek’in kızdığı o haber!

Gökçek’in kızdığı o haber!
24 Kasım 2017 10:50

Düzcelilerin aylardır beklediği Muncurlu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Merkezi açıldı ancak fizik tedavi merkezi hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü.

 

 

İddiaya göre Muncurlu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Merkezi, fizik tedavi alanında sağlık hizmetleri veren Sıla Grup’a ihalesiz bir şekilde verildi. Sıla Grup’un aynı zamanda Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’e ait olduğu da iddia ediliyor.

 

 

Muncurlu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi merkezine gelen hastalardan bazılarının Sıla Grup’a ait olan Kuzuluk’da ki fizik tedavi merkezine yönlendirildiği iddiası da kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Tedavi olmaya giden vatandaşların Sıla Grup’un Kuzuluk’da ki fizik tedavi merkezine yönlendirilmesi “Muncurlu sadece hasta toplama yeri mi?” sorusuna neden oluyor.

 

 

Düzcelilerin yılardır açılmasını beklediği bir merkezin ihalesiz bir şekilde özel bir firmaya verilmesi Düzcelilerde şaşkınlık yaratırken, Sağlık Bakanlığı’na ait bir kurumun özel bir şirkete devir işlemlerinin hangi prosedüre göre yapıldığı ve bu durumun Düzce halkına neden açıklanmadığı merak ediliyor.

 

Kaynak: duzceparantez.com

 

http://www.duzceparantez.com/Gundem-Haberleri/51151-muncurlu-gokceklere-mi-verildi