Gemi turları ile İspanya’da gidilebilecek yerler

Gemi turları ile İspanya’da gidilebilecek yerler
3 Eylül 2018 15:09

Yolculuk esnasında da tatil yapılmasını sağlayan gemi turları, deniz tutkunları için vazgeçilmez bir tercih. Gemi turuna çıkılmadan önce en dikkat edilecek olan nokta gezinin yapılacağı yerin belirlenmesi aşamasıdır. Gidilecek olan destinasyon doğru bir şekilde seçildikten sonra yapılması gereken uygun paketlere göz atmaktır. Hangi bölgeye gemi ile bir tur gerçekleştireceği konusunda kararsız olan kişilere bu noktada tercih olarak İspanya seyahatini değerlendirilebileceklerinden söz etmek mümkün. Oldukça geniş turistik destinasyonlara sahip olan İspanya gemi ile seyahat edilebilecek olan en güzel yerlerin başında gelmektedir. Ayrıca buraya düzenlenen turlarda erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak tatili çok uygun fiyatlara getirmek mümkündür.

 

 

Gemiyle İspanya’ya seyahat etmeye karar veren kişilerin dikkat etmesi gereken bir diğer nokta da paket seçimidir. İspanya’nın pek çok farklı bölgesine gemi ile seyahat etmek mümkündür. Bu noktada kişinin gitmek istediği yeri ya da nasıl bir gezi istediğini tam olarak kafasında belirlenmesi ve tüm seçimini buna göre detaylandırılması gerekir.İspanya’ya düzenlenen turlar için tıklayın.

 

1

 

Gemi Turları İle Barcelona’ya Gitmek

 

Barcelona’ya düzenlenen pek çok gemi turu mevcut. Kişinin bütçesine uygun olan tur paketi seçiminin ardından Barcelona şehrinin sahip olduğu tüm güzelliklerini ve ayrıntılarını görmek mümkündür. Gemi turu sayesinde çizilen gezi rotaları ile oldukça büyülü anların yaşanması çok olası. Hangi dönemde gidilirse gidilsin çok güzel bir görüntüye sahip olan Barcelona tüm mevsimlerde turistlere harika bir tatil geçirme imkânı sunmaktadır. Picasso Müzesi ve bitmeyen kilise gibi harika sanat eserleri bu gezi sırasında tatilciler tarafından deneyimlenmesi gereken güzel heyecanlar arasında yer alır. Ayrıca Barselona plajları dünyada bilinen ve ün yapmış tatil yerleri olarak popülerliğini koruyor. Katalan kültürünü derinden yaşamak için mimari eserleri de gezmeyi unutmamalısınız.

 

Gemi Turları İle İbiza’ya Gitmek

 

Barcelona’ya olduğu gibi İbiza’ya da yılın her döneminde gemi turları düzenlenmektedir. Özellikle yaz aylarında turist akınına uğrayan ada, sabaha kadar süren partileriyle bilinir. Ayrıca oldukça romantik bir yer olan İbiza genelde balayı için tercih edilse de tüm turistler için mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir. Olağanüstü plajlara da ev sahipliği yapan İbiza yeryüzünün en güzel kumsallarına sahip olan destinasyonlarından biridir.

 

Gemi Turları İle Mallorca’ya Gitmek

 

Yurtdışı turlarının en popüler olanlarından bir tanesi de Mallorca turlarıdır. İspanya’nın en büyük adası ve merkezi Palma’da bulunan bir şehir olan Mallorca anlam olarak da büyük ada demektir. Deniz ve güneş keyfinin doyasıya yaşanacağı, eğlenmenin, dinlenmenin ve her gün farklı bir aktivitenin tadının en yüksek seviyede yaşanacağı bir şehir olan Mallorca, mimari yapıları ile de muhteşem bir şehir olarak dikkat çekmektedir. Ziyaret edilecek yüzlerce farklı mekânın bulunduğu bu şehirde Magaluf Plajı kesinlikle görülmesi gereken yerlerdendir. Bir diğer güzel plajlardan olan Santa Ponsa, marinası ile oldukça ünlü bir plaj olmasının yanı sıra alışveriş merkezleri ve golf sahası ile de oldukça ilgi çekmektedir.