Blazer ceket giymek için 4 yol

Blazer ceket giymek için 4 yol
3 Ekim 2017 13:33

Stilistlerin tekrar tekrar tavsiye ettiği bir şey varsa, fonksiyonel blazer ceketlerdir.

 

 

Gerçekte bunun iki nedeni var: Dokulubir erkek ceket yarım takım gibi görünmeyi engeller. İkincisi dokulu kumaş ceketi rahat ve uyumlu bir yere getirir; bu da neredeyse herhangi bir gömlek ve her tür pantolon modelleri ile giyebileceğiniz anlamına gelir.

Bir Son Dakika Müşteri Toplantısı için Blazer Ceket Uygun mu?

Genelde oldukça rahat kıyafetler giyiyorsanız, ancak son dakika toplantılarına çağrılırsanız, blazer ceketler en yakın arkadaşınızdır. Bir iş yerindeyseniz toplantıya başlamadan önce masanızın yakınında tutun ve üzerinize atın, gömleğinizi düzeltin altınızda bir kot bile olsa hemen rahat pozisyonuna geçebilirsiniz.

Bir Etkinliğin Resmi Olup Olmadığını Bilmiyorsanız Nasıl Giyinmelisiniz?

Bugünlerde çok farklı kıyafet alternatifleri var ve bazı durumlarda ne giyileceğini anlamak gerçekten zor olabiliyor. Örneğin, bir nişan partisi bir ceket giymek için doğru bir yer gibi geliyorama belki de Jean pantolon ve blazerin akıllıca kullanımı üstünüzdeki t-shirtün çok basit görünmesini engellediği için mükemmel bir kombinasyon olabilir.

Bir Düğün veya Özel Gün için Ceket Seçimi

Klasik pantolonlu bir ceket normal giysiden daha ilginç ama yine de resmi sayılır.Bu kombinasyon, yirmili yaşların ortasında bir düğün seyircisiyken ve her bir evlilik için aynı kıyafeti giymekten bıkmışken özellikle cazip geliyor.

Bir Parti Veya Güzel Bir Akşam Yemeği için Ceket Modeli Nasıl Olmalı?

Anne ve babanızın evlilik yıldönümü, kız kardeşinizin nişanı için bir akşam yemeği, açıkça veya ima edilen bir kıyafet kuralına sahip bir bahçe partisi veya süslü bir restoranda akşam yemeğine davet söz konusu ise kıyafetiniz biçimsel ve rahat arasında bir yerde olmalıdır. Kot pantolon ve t-shirt giyemediğinizde giydiğiniz şey budur, aynı zamanda takım elbise içinde değilsiniz.

Kot pantolon, canvas veya chino, rahat bir gömlek ve deri ayakkabı ile en uyumlu özgür ruhlu ceket, blazer olmalıdır. Giyim stilinize yeni parçalar eklemek isterseniz https://efor.com.tr/ceket-1678.html web adresine bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çok yönlü, çok şık ve kaliteli erkek ceket modellerinden dilediğinizi seçerek, uygun maliyetlerle gardırobunuzu zenginleştirebilirsiniz.