2019’da Vizyona girecek filmler

2019’da Vizyona girecek filmler
2 Ekim 2018 11:57

2018’in sinema sektörü açısından hareketli geçmesinin ardından sinema severler şimdiden bir sonraki sene vizyona girecek filmler için heyecanlanmaya başladı.

 

 

 

Birçok yeni film 2019’da vizyona gireceği tarihleri açıklarken bunların birçoğu sinema severlerin yakından ilgi gösterdiği ve merakla beklediği yapımlar olarak dikkat çekmekte. 2019 filmleri için makalemize göz atabilirsiniz.

 

Hellboy, Ocak 2019

 

Yönetmenliğini Doomsday filminin başarısından dolayı hatırlayacağımız Neil Marshall’ın yaptığı Hellboy, 11 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek film için filmin sıkı takipçilerini şimdiden heyecanlandırdı. David Harbour ve Ian McShane gibi isimlerin başrolü paylaştığı film, fantastik ve aksiyon dolu sahneleri ile sinema perdesindeki yerini alacak.

 

İlk 2 filminin 2004 ve 2008 yılında girmesiyle beraber azımsanmayacak derecede büyük bir fan kitlesi elde eden filmin sevenleri, yaklaşık 10 yıldır serinin üçüncü filminin çıkmasını bekliyordu. Çizgi roman eserinden uyarlanan serinin 3. Filmi, şimdiden büyük bir heyecan yarattı.

Glass, Ocak 2019

 

James McAvoy, Bruce Willis, Samuel Jackson ve Anya Taylor Joy gibi isimlerin başrolünü paylaştığı film, 2019 yılının Ocak ayında vizyona girecek. 18 Ocak tarihinde vizyona gireceği açıklanan Glass filmi ile seyirciler gerilim dolu dakikalar yaşayacak. Fragmanı çıkan filmin vizyona girmesiyle büyük ilgi görmesi beklenirken, izleyicierin psikolojik sınırları zorlanacak gibi gözüküyor.

 

Yeni Mutantlar, Ağustos 2019

Filmin yönetmeni Josh Boone’in 2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona gireceğini açıkladığı filmin çıkan fragmanı oldukça beğenildi. Bilim kurgu ve fantastik bir film olarak kayıtlara geçen Yeni Mutantlar, Marvel’in vizyona sunacağı filmlerden biri olacak. 2018 yılında sinema sektörünü adeta kontrol altına alan ve yönlendiren Marvel, 2019 yılında da iddialı yapımlarla sinema izleyicileri tarafından ilgi görmeye  çalışacak.

 

Wonder Woman 2, Kasım 2019

Marvel’ın 2018’de yarattığı etkiden bahsederken en büyük rakiplerinden biri olan DC’nin vizyona sürmesi beklenen filmlerden bahsetmemek olmaz. Takipçilerinin filmin çıkmasına 1 seneden uzun bir süre olmasına rağmen şimdiden büyük beklentilere girdiği Wonder Woman 2, ilk filmin çok beğenilmesinin ardından devam filmi ile beklentilerin yüksek tutulmasını sağlıyor. Patty Jenkins yönetmenlik koltuğuna otururken başrolde Gal Gadot bulunuyor. 2019 korku filmleri için de bağlantıyı takip edebilirsiniz.