YÜKSEK GÜVENLİKLİ ÇİT SİSTEMLERİ: MONTAJ ÖNCESİ NELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR?

YÜKSEK GÜVENLİKLİ ÇİT SİSTEMLERİ: MONTAJ ÖNCESİ NELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR?
9 Nisan 2023 21:30

İyi çitler iyi komşular yapar diye bir söz vardır. Bu aksiyom, fiziksel erişim kontrol sistemlerini incelerken kesinlikle doğrudur. Yüksek düzeyde, özel mülkiyete girişi engellemek, hassas verileri korumak, çalışanları korumak ve hatta marka itibarını savunmak için fiziksel erişim kontrol sistemleri kurulmuştur. Bir işletme, çevre güvenliğini doğru sistemle güçlendirmeyi seçerek en değerli varlıklarını koruyabilir.

 

Peki, ne tür ticari çevre sistemleri çalışanlar, şirket paydaşları ve bina sahipleri için gönül rahatlığı sağlayabilir? Çoğu zaman, bir proje tasarımcısı ucuz, tanıdık ve kurulumu kolay olduğu için zincir bağlantılı bir çit seçebilir. Ancak, bu tür çözümler davetsiz misafirlere karşı etkisiz olabilir ve açıkça endüstriyel görünümlüdür. Daha kaliteli bir seçenek, yüksek güvenlik olarak sınıflandırılan bir çittir. Bir çitin yüksek güvenlikli olarak tanımlanıp tanımlanmadığını, yapıldığı malzeme, üretim süreci ve düzeneğin genel tırmanma önleme özellikleri dahil olmak üzere birkaç temel faktör belirler. Aynı derecede önemli olan, uygulanabilir bir çevre çözümü, ticari düzeyde sağlamlık için estetiği feda etmemelidir.

 

Fiziksel mülkiyetin, verilerin, çalışanların ve bir şirketin itibarının refahını korumak için yüksek güvenlikli bir çit sisteminin nasıl çalıştığını öğrenmek için okumaya devam edin.

 

Güçlü, uzlaşmaz bir görsel caydırıcı görevi görür. Zincir bağlantılı çitle yaygın olarak ilişkilendirilen kusurları atlamak için, yüksek güvenlikli bir çevre sisteminin bileşenleri, çelik gibi ödün vermeyen bir malzemeden üretilmelidir. Son derece güçlü bir demir alaşımı olan çelik, zarif, cilalı bir profilde sağlamlık ve güç sağlar.

 

Çelikle bir araya getirilen bu yüksek güvenlikli çevre koruma çözümleri, genellikle standart gözcüler yerine dikey paletler içerir. Bu, çok daha güçlü bir görsel caydırıcı oluşturur ve yaygın kesici aletlerle mülke erişimi zorlaştırır. Yüksek güvenlikli bir çitin diğer bir kritik bileşeni olan ray, yalnızca şiddetli orta açıklık bastırma kuvvetine dayanmakla kalmayıp, aynı zamanda tırmanmayı da önleyecek şekilde tasarlanmıştır. Dahası, güvenlik kablolarını veya gözetleme ekipmanı hatlarını kolayca barındırabilir.

 

Tırmanma önleme faktörüne katkıda bulunur. El ve ayak tutacakları sağlamak için tam olarak doğru boyutta olan zincir bağlantılı çitlerdeki bağlantıların aksine, yüksek güvenlikli çelik çit çözümleri, çevrenin tırmanma önleme faktörünü artırır. Yani, C-kanalı ray şekli, soluk aralık, sivri ve kavisli üst kısımların kombinasyonu, bir sorun çıkaranın çiti ölçekleme yeteneğini sınırlar.

 

 

 

Sigortalar fonksiyon ve form. Yüksek güvenlikli bir çevre çözümü, hem çalışanlara hem de müşterilere güçlü bir marka itibarı gösterecek şekilde estetik açıdan hoş ve güçlü bir görünüme sahip olmalıdır. Ek bir fayda olarak, görsel olarak çekici bir çit sistemi, sağlam bir erişim kontrol programı tasarlamaya giden hesaplanmış öngörüyü iletebilir. Buna karşılık, istenmeyen ziyaretçiler büyük olasılıkla mülke izinsiz girmeyi yeniden düşüneceklerdir. Ne de olsa, güvenli bir alanın işlevsel olması için çekici olmayan, açıkça tehditkar bir ürünle korunması gerekmez.

 

Etkili bir çevre çözümü için hepsini bir araya getirmek. İş, hükümet ve kurumsal operasyonları barındıran binalar, değeri çalışanlara, varlıklara ve marka itibarına dayanan son derece yüksek yatırımları temsil eder. Daha geniş erişim kontrol sisteminin bir parçası olarak, Fortress®’in ARES™ yüksek güvenlikli çelik çit sistemi gibi güçlü bir çevre çözümü, izinsiz girişlere karşı etkili bir ilk savunma hattı görevi görebilir.

 

Çevreniz tehditlere dayanacak şekilde tasarlandı mı?    https://www.atiktel.com/tr/blog/yuksek-guvenlik-citi-240-cm

Yüksek güvenlik çiti imalatı ve özel ölçü hasır tel imalatımız için lütfen bize ulaşınız.