Yukarıda Atatürk, CHP, aşağıda Soros Vakfı

Yukarıda Atatürk, CHP, aşağıda Soros Vakfı
31 Ocak 2013 09:58

Emperyalist ABD'nin CIA'sının özel görevlilerinden ve en has adamlarından “para babası” Soros'un, Türkiye ayağı vakfının kurucularından Yeni CHP ile Yeni CHP'lilerin “başı” Zoraki Şef Hazretleri, Salı (29 Ocak 2013) günkü grup konuşmasında, kendisini ve Sorosçuluğunu açığa vuran sözler etti.

Baki KARAKOL H&H YORUM

Basını yerme konusunda, Başbakan'dan kopya çekti; Başbakan gibi, kendi yanlışlarını basın, başka yerlere, başka kişilere aktardı.
 
Örneğin, diyor ki: “Biz, medyaya verilen talimatı biliyoruz.”
 
Zoraki Şef Hazretleri, Soros Beyi'nin, kendisine verdiği talimatı, dahası talimatları, bu yurdun aydın insanları, en başta da CHP'nin tabanı bilmiyor mu sanıyor?!
 
“CHP'nin içişini karıştırın, diyenleri de biliyoruz” diyen Zoraki Şef Hazretleri, gene bu yurdun aydın insanları, en başta da CHP'nin tabanı, Soros'un ve vakfının ilk işlerinden birinin “CHP'nin içişini değil, içişlerini karıştırmak olduğunun bilgisinden yoksun mu belliyor?!
 
“Bunu, görev olarak addedenleri de biliyoruz”
tümcesinin sahibi Zoraki Şef Hazretleri, CHP'nin içişlerini karıştırmak görevini üstlenenlerin kimler olduklarının, CHP'nin tabanı ve bu yurdun aydın insanları tarafından bilindiğinden habersiz mi, “habersiz” oyununu mu oynuyor?!
 
Sorosçu ve Soros'un Türkiye vakfı kurucularından Zoraki Şef Hazretleri, “Bizim sorumluluğumuz çok daha ağır” derken, çok doğruyu söylüyor. Yukarı baksa, dünya lideri Kemal Atatürk ve Kemal Atatürk'ün emek ürünü CHP… Aşağı baksa, dünyanın çeşitli ülkelerinde, emperyalist ABD'yle işbirliği uğruna, ulusuna ve halkına ihanet edecek siyasi kadroları iktidara taşıyan Soros ve Soros Vakfı!..
….
 
Sorosçu Zoraki Şef Hazretleri'nin şu tümcesi beni güldürmüştür: “Her arkadaşım konuşurken laflarının nereye çekilebileceğini iyi düşünmeli.”
 
Hemen bu tümcesinin ardından “Konuşmalarımıza dikkat edeceğiz” diyen Zoraki Şef Hazretleri'nin kendisi, konuşmalarına dikkat ediyor mu, konuşurken laflarının nereye çekileceğini iyi düşünüyor mu?!
 
Şu sözleri ise… Eminim ki, benim gibi sizleri de kahkaha boğmuştur: “Parlamento kürsüsünde konuşurken, bir üniversiteye konuşmuyoruz biz, ders vermiyoruz biz. Kullandığımız sözlerin, cümlelerin nerelere çekiştirileceğine dikkat etmemiz gerekiyor. Onun için söylüyorum, dikkatli ve özenli bir üslup kullanacağız…”
 
Zoraki Şef Hazretleri de, parlamento kürsülerinden konuşurken, Soros Vakfı'nın kürsülerinde konuştuğunu sanmasın! Parlamento kürsüleri, Soros Vakfı'nın kürsüleri değildir!  
 
Parlamento kürsüleri, Soros Vakfı'nın kürsüleri sanılarak yapılacak her konuşma, konuşulduğu gibi algılanır… Kimseleri suçlamanın da anlamı yok.
….
 
Zoraki Şef Hazretleri'nin en doğru sözü, “Her Cumhuriyet Halk Parti'linin son derece dikkatli olması lazım” sözüdür.
 
Nasıl böyle bir doğru söz etti, inanamıyorum!  
 
Dileğim… Her CHP'linin, yurtta ve parti içinde olup bitenlere, olup biteceklere, emperyalist ABD'ye, öteki emperyalist ülkelere, onların yerli ihanetçi işbirlikçilerine karşı “son derece dikkatli olması”dır!
….
 
Bir hafta önceki (22 Ocak 2013 Salı) grup konuşmasında “Polatlı'ya kadar geldiler. Top sesleri Ankara'dan duyuluyordu. 'Acaba, Meclisi Kayseri'ye mi taşıyalım?' tartışmaları vardı. Kürsüye bir yiğit adam çıktı, Dersim Milletvekili Diyap Ağa ve şunu söyledi: 'Meclis'in taşınmasına karşıyım. Biz buraya ölmeye geldik, kaçmaya değil' dedi” diyen Zoraki Şef Hazretleri'ne, dünya lideri Kemal Atatürk'ün, Kamutay (TBMM) Genel Kurul Kürsüsü'nden haykırdığı şu sözlerini anımsatmak isterim:
 
“Ben bu mukaddes davaya inanmış bir insan sıfatı ile buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. Asker Mustafa Kemal mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağını alır, bu şekilde Elmadağ'ına çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı savunurum. Kurşunlarım bitince de bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunları ile yaralanır, temiz kanımı, mukaddes bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben, buna and içtim!..”

 
Merak ediyorum…. Zoraki Şef Hazretleri, bu sözleri, bu sözlerin sahibi Kemal Atatürk'ü neden anımsamadı?! Diyap Ağa'yı anlattığı sözün hemen arkasından neden söylemedi? Söyleme yürekliliğini neden göstermedi?! Soros ve Sorosculuğu mu engel oldu?!
 
VEDA
 
Kıymetli okurlarım, Halkın HabErcisi'nde 16 Ağustos 2012 Perşembe günü “Vekil Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasındaki amaç ve ileti” başlıklı yazımla yazmaya başladım. Bugün ayrılma kararı aldım. Hoşça kalın.
 
[email protected]


Yazarın Son Yazıları:
Molla Kasım
Başbakan diyor ama lafla 'sağlıklı millet inşa edilmez'
Birand, hastalığın mı, ihmalin mi, gündemin mi kurbanı?